پناهندگی در استرالیا ۲۰۲۲ | قوانین ویزای پناهندگی استرالیا
آنچه در این مقاله می خوانید:
در هر سال افراد زیادی برای رسیدن به یک زندگی بهتر تصمیم به ترک وطن و اخذ پناهندگی در استرالیا می گیرند. با وجود این که پناهندگی به استرالیا روشی غیرقانونی برای مهاجرت به حساب می آید؛ ولی افراد زیادی از این راه اقدام می کنند. در این مقاله قصد داریم شما را با شرایط و قوانین پناهندگی در استرالیا، هزینه پناهندگی استرالیا، پناهندگی در استرالیا ۲۰۲۲ ،قوانین ویزای پناهندگی استرالیا، نحوه دریافت پناهندگی استرالیا، شرایط ویزای پناهندگی در استرالیا، حقوق پناهنده، خطرات پناهندگی استرالیا، مضرات پناهندگی در استرالیا و غیره آشنا کنیم.
استرالیا از کشورهای نیمکره جنوبی با جمعیتی حدود ۲۵ میلیون نفر می باشد که مساحت آن را می توان حدود ۷ میلیون کیلومتر محاسبه کرد. پایتخت این کشور شهر کانبرا نام گذاری شد. این کشور به خاطر رقابت با کشورهای توسعه یافته همیشه سعی کرده تا از نیروهای متخصص مهاجر استقبال زیادی کند. مردم استرالیا از خوشحال ترین مردمان جهان به شمار می روند و از سطح فرهنگی، رفاهی و آموزشی بسیار عالی برخوردارند. این عامل ها سبب شده تا هر روزه تعداد زیادی از مردم تصمیم به پناهندگی به استرالیا را داشته باشند. البته لازم به یاد آوری است که پناهنده به کسی اطلاق می شود که به دلایل مذهبی مانند تغییر در دین یا هر علت سیاسی مختلف ترس آن دارد که در کشور خودش مورد آزار و شکنجه قرار گیرد پس به کشورهای دیگر مهاجرت می کند. پناهندگی در استرالیا یکی از روشهای غیر قانونی برای مهاجرت به این کشور به شمار می رود که متأسفانه کیس های پناهندگی در استرالیا دچار خسارت و زیان های زیادی می شود، از این جهت پناهندگی در استرالیا به هیچ عنوان توصیه نمی شود و افراد باید از روش های پناهندگی در استرالیا به صورت قانونی اقدام نمایند.
کشور استرالیا از نظر قدمت مانند دیگر کشورها دارای تاریخ گستردهای نیست؛ اما به جرات می توان گفت که آیندهای روشن دارد و مردم این کشور از لحاظ امکانات رفاهی و سیستم بهداشت و درمان از یک وضعیت عالی و مناسب برخوردارند. همین موضوع باعث شده تا علاوه بر مهاجرت از روشهای قانونی، تقاضا برای اخذ پناهندگی در استرالیا افزایش یابد.
شرایط زندگی کردن در استرالیا در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد و این مسئله باعث ایجاد تنوع فرهنگی و چند ملیتی شده است. این روزها استرالیا به یکی از قطب های اقتصادی در حال رشد جهان تبدیل شده است و همین موضوع دلیل بالا رفتن کیفیت زندگی در این کشور می باشد.
شرایط پناهندگی در استرالیا
کشور استرالیا در برنامه خود برای پذیرش پناهندگان خدمات و امکانات گسترده و وسیعی را اتخاذ کرده تا با حمایت از آنها هزینه پناهندگی استرالیا را برایشان آسان کند. از مزایای و شرایط ویزای پناهندگی در استرالیا که به نفع مهاجرین میباشد، امکان همراه داشتن خانواده در این کشور است.
لازم به ذکر است در حال حاضر شرایط و مراحل پناهندگی استرالیا طی چند دهه اخیر بسیار سخت و دشوار شده است و این کشور هم از پذیرش پناهندگان در اغلب اوقات سر باز می زند و ممکن است با درخواست و اخذ پناهندگی استرالیا در برخی اوقات موافقت نکند. به شما توصیه می کنیم اگر قصد پناهندگی به استرالیا را دارید، بهتر است قبل از هر اقدامی نکاتی در مورد پناهندگی استرالیا و روند پناهندگی یاد بگیرید.
شرایط عمومی پناهندگی استرالیا
به طور کلی برای پناهندگی در استرالیا افراد باید شرایط ویزای پناهندگی در استرالیا را داشته باشند تا کشور از آنها حمایت کند. پناهجویانی که خارج از استرالیا زندگی می کنند با مراجعه به کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل می توانند این شرایط را برای خود هموار نمایند.
همین طور اشخاصی که در خاک استرالیا ساکن هستند، برای ارزیابی روند پناهندگی خود به اداره مهاجرت و حفاظت از مرزهای استرالیا مراجعه می کنند. شرایط ویزای پناهندگی در استرالیا تعیین می کند که پناهنده می تواند آن جا ساکن شود یا پرونده او رد خواهد شد.
مصاحبه پناهندگی در استرالیا
پناه جویان بعد از فرستادن درخواست خود را برای ثبت باید مصاحبه شوند. این کار توسط سرویس امنیت ملی و یک افسر صورت می گیرد. نحوه دریافت پناهندگی بعد از بازجویی و با هدف تأیید هویت شخص برای ادامه مسیر به پناهجو اعلام می شود.
مصاحبه نباید به نحوی برگزار شود که نشان دهد پناهجو با هدف مشخصی درخواست داده است؛ در غیر این صورت ممکن است پرونده او با مشکل پناهندگی در استرالیا مواجه شود. پلیسی که پناهجو را بازجویی کرد باید دقیقاً حس کند که ترس مهاجر واقعی بوده و دروغی نمی گوید.
پناهجو اگر به خاطر شکنجه جنسی درخواست اخذ پناهندگی استرالیا دارد می تواند افسری را که از او مصاحبه می کند خود انتخاب کند که مرد باشد یا زن. از مهمترین موارد این است که در جلسه مصاحبه افسر باید کاملاً از صحت و درستی حرفهای پناهجو مطمئن شده و جوابهای ضد و نقیض از او دریافت نکند.
اعتراض کردن به نتیجه درخواست پناهندگی در استرالیا
درخواست پناهندگی فرد متقاضی ممکن است به علت های مختلفی رد یا در اصطلاحاً ریجکت شود. اعتراض کردن به نتیجه اخذ پناهندگی استرالیا به این معنی است که فرد باید با نامهای کاملاً محکمهپسند به افسر اثبات کند که نتیجه اعلام شده از طرف او اشتباه است.
اگر ریجکتی فرد به دلایلی مثل خطرات پناهندگی استرالیا، به خطر انداختن سلامت و بهداشت عمومی، مضرات پناهندگی در استرالیا، تهدید امنیت عمومی و حتی اعلام اشتباه نوع ویزای درخواستی او باشد، حق هیچ اعتراضی به سفارت استرالیا را نخواهد داشت.
در صورتی که فرد در مصاحبه اولیه تأیید شد تا زمان اعلام نهایی نتایج، باید در محل های تعیین شده از سوی این کشور برای پناهندگان سپری کند. در این مدت زمان خوشبختانه به پناه جویان حقوقی مانند خوراک، پوشاک، کمک های مالی و امور روزمره، حق مسکن، مراقبت های پزشکی، بیمه درمانی و … داده می شود.
همین طور تا طی شدن روند پناهندگی ماهانه مبلغی تقریباً حدود ۴۰ یورو به عنوان کمک مالی دریافت می کنند؛ اما اگر فرد خارج از کیس های پناهندگی در استرالیا باشد و در کمپ اسکان داده شود به او بیمه درمانی و مبلغ ۲۰۰ یورو به عنوان کمک مالی به صورت ماهانه با توجه به شرایط و محل سکونت او داده خواهد شد.
در مجموع از پناهجویانی که مراحل پناهندگی استرالیا آنها در دست اقدام بوده یا تحت حمایت موقت هستند، به طور مستمر پشتیبانی خواهد شد. البته این نظارت از متقاضیان تا زمانی است که با قوانین پناهندگی استرالیا مغایرت نکند و پناهندگی آنها اعلام شود.
قوانین پناهندگی در استرالیا
تمامی شهروندان کشورهای جهان به جز نیوزلند برای پناهندگی در استرالیا و اخذ ویزای پناهندگی استرالیا نیاز به گذراندن مراحلی دارند. به طور قطع در صورتی که شما هم به دنبال مهاجرت به استرالیا هستید، باید پرونده مهاجرتتان در چهارچوب یکی از شرایط ویزای پناهندگی در استرالیا بررسی شود.
استرالیا به خاطر داشتن امنیت اقتصادی، امکانات تحصیلی، فرصتهای شغلی مناسب و کیفیت بالای زندگی تبدیل به یک مقصد مهاجرتی مهم و خوب برای بسیاری از مردم جهان شده است. متأسفانه افراد زیادی به خاطر نداشتن اطلاعات کافی در مورد ویزای پناهندگی استرالیا، مراحل پناهندگی استرالیا، شرایط ویزای پناهندگی در استرالیا و چگونگی اخذ ویزای این کشور بعد از صرف هزینه های هنگفت و گران برای گرفتن پناهندگی در استرالیا با شکست مواجه می شوند.
پناهندگی به استرالیا و قوانین کنوانسیون ژنو
شاید برایتان جالب باشد که بدانید ایران از امضاکنندگان کنوانسیون پناهندگان و همین طور سایر کنوانسیونهای بینالمللی مثل میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی و کنوانسیون حقوق کودک است.
افرادی که به هر دلیل در کشور خود ترس از دست دادن جان شان را دارند، یا به خاطر مشکلات دیگری مثل مذهب، نژاد، عقیده سیاسی و یا حتی عضو بودن در گروههای اجتماعی ممکن است مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار گیرند و از سوی کشور خود حمایت نمی شوند؛ قادرند با مراجعه به یکی از کشورهای عضو کنوانسیون ژنو، اقدام به درخواست پناهندگی در استرالیا کنند. کیس های پناهندگی در استرالیا خود در قبال مضرات پناهندگی در استرالیا مسئول هستند.
بر اساس قوانین حقوق بشر، همه افراد حق بهرهمندی از این امکان را دارند و کشور استرالیا هم یکی از کشورهای امضا کنندهٔ این معاهده است؛ پس در صورتی که مهاجران شرایط لازم را برای اخذ پناهندگی استرالیا داشته باشند، با درخواست پناهندگی آن ها موافقت خواهد شد.
روند و مراحل اخذ پناهندگی استرالیا
به دلایل و تقاضای درخواست های پناه جویان کیس های پناهندگی در استرالیا گفته می شود. پناهجویان باید در روز مصاحبه مواردی را به دقت رعایت کنند تا با درخواست آن ها برای پناهندگی در استرالیا موافقت شود. برای اینکه کیس های پناهندگی در استرالیا موفق باشد بهتر است پناهجویان طبق مراحل زیر پیش بروند:
- ارائه دادن سناریویی ساده و صادقانه
- حاضر شدن در محل مصاحبه بدون استرس
- خودداری از اظهار بیانات دروغی و جعلی
- آموزش دیدن در زمینه روانشناسی
- تمرین کردن سؤالات احتمالی برای روز مصاحبه
- ارائه مدارک برای اثبات بیانات خود در مصاحبه حضوری به اداره مربوطه
هزینه پناهندگی در استرالیا
یکی از رایج ترین دلایل که بیشتر افراد در زمان مهاجرت مورد ارزیابی قرار می دهند هزینه پناهندگی استرالیا است. همان گونه که از قبل هم گفتیم استرالیا جز گران قیمت ترین کشور های جهان محسوب می شود. به همین علت ممکن است هزینه پناهندگی استرالیا اندکی از بقیه کشورها بیشتر باشد.
هزینه مهاجرت با توجه به نوع ویزای پناهندگی استرالیا و مراحل پناهندگی استرالیا متفاوت است. هزینه های دولتی پناهندگی در استرالیا و مراحل اداری صدور ویزای پناهندگی استرالیا، انگشت نگاری و هزینههای شبیه به این برخی مواقع تغییر می کند. البته اضافه بر این هزینه ها هزینه مشاور رسمی مهاجرت، حقالوکاله و مؤسسات مهاجرتی را هم باید در نظر داشت.
با توجه به گران بودن این کشور هزینه های شما بر طبق موقعیت و شرایط خانه انتخابی شما، شهر محل زندگی تان، تعداد افرادی که در این سفر با شما هستند، سبک زندگی و خیلی از معیارهای دیگر محاسبه و برآورد می شود.
روش های پناهندگی در استرالیا
برای طی کردن مراحل پناهندگی استرالیا راه های زیادی برای افراد مهاجر به وجود آمده که هر یک برای خود شرایط خاصی دارد. برخی از این راهها را می توان این گونه بیان کرد:
- از طریق تحصیل خود یا فرزندان
- با ازدواج کردن
- برای تولد فرزند
- به منظور کار و به دست آوردن مهارت و تخصص (بهترین و مهمترین روش)
- از طریق سرمایه گذاری
- از راه پناهندگی
- با کمک گرفتن از شغل آرایشگری
کیس های پناهندگی استرالیا
پناهندگی در استرالیا می توانند برای مسائل سیاسی، تغییر دادن مذهب و دین، نژاد، مسائل اجتماعی، جنگ، حفظ جان خود و … به این کشور پناهنده شوند. در زیر به بررسی برخی از این موارد می پردازیم:
پناهندگی به استرالیا به دلایل اجتماعی
در برخی مواقع افراد، به دلیل وضعیت نامساعد در زندگی خود و یا نداشتن امکانات کافی در زندگی به ناچار از کشور خود خارج شده و به کشور دیگری مهاجرت می کنند؛ زیرا فکر می کنند می توانند در آن کشور با توجه به امکانات و شرایط ایده آل یک زندگی مرفه و بدون دردسر برای خود فراهم نمایند.
پناهندگی استرالیا به دلایل دینی و مذهبی
گاهی اوقات، شخصی امکان تغییر دین و مذهب را در کشور خود ندارند و اگر این کار را انجام دهد با او برخورد شدیدی می شود. به همین خاطر با پناهندگی استرالیا آزادانه دین خود را تغییر داده و عقایدش را حفظ می کند.
پناهندگی در استرالیا به دلایل سیاسی
برخی زمان های دیگر، افراد به خاطر انجام امور سیاسی و یا شرکت در گروه های سیاسی خاص، از طرف کشور خود موجب آزار و اذیت روحی و جسمی قرار می گیرد. در این صورت قادرند درخواست پناهندگی به استرالیا را بدهد. البته حتماً فرد باید به کشور مبدأ اثبات کند که جانش در خطر بوده و امنیت روحی و جانی در کشور خودش از او سلب شده است.
ویزای بشر دوستانه استرالیا
اگر به طور دقیق بخواهیم در مورد پناهندگی در استرالیا صحبت کنیم، هر روشی برای گرفتن ویزا و نحوه دریافت پناهندگی شامل چندین برنامه می شود. در این بین چندین نوع ویزای مختلف برای گرفتن پناهندگی در استرالیا وجود دارد. این روش ها برای همه افرادی که قصد وارد شدن به این کشور و پناهندگی به استرالیا دارند در دسترس می باشد. البته در سال های گذشته تعداد افرادی که با ویزای بشر دوستانه استرالیا وارد این کشور شده اند خیلی بیشتر از حد تصور بوده و این در حالی است که با توجه به بحران های جدی که در دنیا به وجود آمده کشورهایی مانند سوریه، عراق و افغانستان بخواهند افراد بسیار زیادی را برای دریافت پناهندگی به این کشور روانه کنند. افرادی که از راه ویزای بشر دوستانه استرالیا وارد این کشور شده اند می توانند به صورت دائم اقامت آن جا را دریافت کنند. همین طور با تابعیت از این پناهندگی، قادرند خانواده خود را هم تحت عنوان همراه وارد این کشور نمایند.
پناهندگی استرالیا با ورود قانونی
هنگامی که پناهندگی در استرالیا بری افراد مختلف فراهم می شود در حقیقت خدمات و امکانات وسیعی را هم برای این افراد در نظر گرفته است. دقت کنید افرادی که قوانین پناهندگی استرالیا را می پذیرند و اقامت دائم خود را دریافت می کنند، باید به صورت مدام در این کشور حضور داشته باشند تا در بتوانند برای همیشه تابع استرالیا شوند.
در دههٔ گذشته قوانین پناهندگی استرالیا و نحوه دریافت پناهندگی در این کشور بسیار سخت شده است و استرالیا هم جز کشورهایی شده که روند پناهندگی در آن با مشکلات زیادی روبرو است.
روش های جایگزین پناهندگی استرالیا
استرالیا دارای ویزاهای مختلف مهاجرتی و اقامتی دارد. با توجه به مضرات و خطرات پناهدگی استرالیا، همواره توصیه ما به متقاضیان ویزای استرالیا، اقدام از طریق روش های جایگزین پناهندگی استرالیا است. متقاضیان مهاجرت به استرالیا می توانند با توجه به شرایط خود یکی از راه های قانونی مهاجرت به کانادا از قبیل: مهاجرت تحصیلی به استرالیا، مهاجرت کاری استرالیا، ویزای سرمایه گذاری استرالیا و مهاجرت از طریق ازدواج و یا فرزند و غیره را انتخاب کنند. در ادامه به توضیح مختصری به این نوع ویزاهای استرالیا می پردازیم.
مهاجرت از طریق تحصیل
یکی از روش های بسیار مناسب و جایگزین پناهندگی در استرالیا، مهاجرت از راه تحصیل می باشد. به این ترتیب که فرد می تواند در زمان تحصیل به مدت ۲۰ ساعت در هفته هم کار کند و مقداری از هزینه زندگی خود را به دست آورد. بعد از گذراندن دوران تحصیل در استرالیا، به راحتی می توان سر کار رفت بدون اینکه خطرات پناهندگی استرالیا او را متوجه خود کند و بعد از پرداخت مالیات برای این کشور، اقامت دائم گرفت. متقاضیان ویزای دانش آموزی استرالیا و تحصیل در مدارس استرالیا ( افراد زیر ۱۸ سال)، می توانند به وسیله ویزای همراه استرالیا ( ویزای گاردین استرالیا)، همراهی والدین خود را نیز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی داشته باشند.
مهاجرت از طریق کار
یکی از راههای های پرطرفدار جایگزین پناهندگی در استرالیا کار، است. استرالیا به نیروهای متخصص بسیار احتیاج دارد و از افراد دارای تخصص باشند، حمایت ویژه ای می کند. البته ناگفته نماند کار در استرالیا بر طبق سیستم امتیازدهی می باشد و افراد باید شرایطی مانند سن، سابقه کاری، مدرک تحصیلی، مدرک زبان و … را در حد مورد نیاز و لازم کسب نماید.
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
یکی از روش های مهاجرت و جایگزین پناهندگی استرالیا، مناسب افرادی است که املاک و سرمایه زیادی دارند. به این ترتیب که فرد با اخذ یک ویزای چهار ساله اقدام به ثبت شرکت یا یک کارآفرینی می کند و بعد از چهار سال اگر سود و موفقیت او برای کشور استرالیا ثابت شود، به او اقامت دائم می دهند و بعد از پرداخت مالیات، پاسپورت می گیرد.
مهاجرت از طریق تولد
از روش های جایگزین پناهندگی در استرالیا، می توان به تولد هم اشاره کرد. کشورهای مختلفی بر طبق خاک یا خون به اشخاص، تابعیت می دهند. کشورهایی که بر اساس خون به فرزندان تابعیت آن سرزمین را می دهند اصولاً بر طبق تابعیت پدر و مادر می باشد . کشورهایی که بر اساس خاک به شخصی که متولد شده تابعیت می دهد در اصل اگر فردی در خاک کشور مورد نظر متولد شود به او اقامت و تابعیت آن کشور را می دهند. قوانین تولد فرزند در استرالیا بر مبنی بر خون است و تابعیت پدر و مادر به فرزند هم منتقل می شود. البته اگر به صورت فرعی بخواهیم در نظر بگیریم خاک را هم در بر می گیرد و اگر فرزندی که پدر و مادر او مشخص نیست در استرالیا به دنیا بیاید به او تابعیت می دهند.
مهاجرت از طریق ازدواج
یکی دیگر از روش های جایگزین کیس های پناهندگی در استرالیا، ازدواج کردن است. البته فرد با ازدواج کردن با یکی از فرد استرالیایی سریعا” نمی تواند به تابعیت این کشور برسد بلکه لازم است مدتی از ازدواج او بگذرد و وارد یک رابطه طولانی مدت شود تا تابعیت یا اقامت دائم به آنها داده شوند.
مضرات و خطرات پناهندگی در استرالیا
همانطور که در بالاتر اشاره شد مضرات و خطرات پناهندگی در استرالیا در سال های باعث وارد شد زیان های جبران ناپذیری به خانواده ها شده است.
کمپ های پناهندگی در استرالیا
افرادی که برای گرفتن ویزای پناهندگی استرالیا اقدام می کنندبه کمپ های پناهندگی در استرالیا انتقال داده می شوند. پناهندگان در استرالیا در این کمپ ها به دو صورت از آن ها نگهداری می شود:
- عده ای در کمپ ودارای حقوق، حق مسکن، خوراک
- خارج از کمپ وزدارای بیمه درمانی و حقوق
در مجموع طبق کنوانسیون ژنو پناهندگان کیس های پناهندگی در استرالیا دارای حقوق و آزادی های زیر هستند:
- اجازه انجام دادن کار
- برخورداری از حقوق برابر
- برخورداری از حق تحصیل
- حق زندگی کردن در امنیت و آسایش کامل
- ممانعت از هر رفتار ضد بشری
متقاضیان ویزای پناهندگی استرالیا باید به این نکته توجه نمایند که تجربه نشان داده حق و حقوق های فوق در اکثر موارد رعایت نمی شود و هماره بهترین گزینه استفاده از راه های جایگزین پناهندگی استرالیا و ورود قانونی به این کشور می باشد.
وضعیت پناهندگان ایرانی در استرالیا
هر کسی حق دارد که برای فرار از آزار و شکنجه کشور خود به کشور دیگری رفته و در آنجا زندگی کند. بر اساس قوانین پناهندگی استرالیا این کار جرم نیست و افراد حتی بدون داشتن ویزای معتبر و با قایق نیز ممکن است به استرالیا پناه ببرند. البته توجه داشته باشید که کلیه افرادی با قایق و بدون ویزا بدون اینکه خطرات پناهندگی استرالیا آن ها را تهدید کند به بازداشت اجباری فرستاده می شوند. در مواقعی هم که با هواپیما بدون ویزا وارد این کشور شوید، مشمول بازداشت نخواهید شد.
به طور کلی موسسه مهاجرتی یوکن به هیچ وجه پناهندگی در استرالیا توصیه نکرده و در این خصوص پرونده نمی پذیرد. زیرا خطرات بسیاری به همراه خود برای افراد به وجود می آورد. مثل خطرهایی که در مسیر ممکن است برای هر فرد اتفاق بیفتد یا گیر افتادن در کمپ هایی با شرایط نامناسب، نپذیرفتن شما به عنوان یک پناهندگی استرالیا و از دست دادن هویت، داشتن دید منفی نسبت به پناهندگان در کشورهای مقصد و… پس همانطور که در بالاتر هم به آن اشاره کردیم ،هیچ چیز آن طور هم که تصور می کنید خوب پیش نمی رود و ممکن است در نحوه دریافت پناهندگی و قبول کیس پناهندگی در استرالیا با مشکل روبرو شوید.
خدمات موسسه مهاجرتی یوکن استرالیا
موسسه مهاجرتی یوکن استرالیا در خصوص پناهندگی استرالیا پرونده نمی پذیرد و با توجه به خطرات این روش به هیچ وجه این روش را پیشنهاد نمی کند. خدمات موسسه مهاجرت یوکت استرالیا در خصوص پرونده های اقامتی، سرمایه گذاری و تحصیلی استرالیا می باشد. خدمات موسسه یوکن استرالیا شامل : مشاوره مهاجرت به استرالیا، ویزای کاری استرالیا، اسکیل ورکر، ویزای پزشکان و پرستاران استرالیا، ویزای کارآفرینی استرالیا ،ویزای هنرمندان استرالیا ، اعزام دانشجو به استرالیا و دیگر ویزای استرالیا می باشد. متقاضیان مهاجرت به استرالیا می توانند جهت مشاوره و ارزیابی شرایط خود با مشاورین ما از طریق تلفن های موجود در وب سایت با ما در تماس باشند.
پناهجویان را می توان افرادی گفت که به دنبال حمایت هستند، زیرا این افراد ترس خشونت، آزار و اذیت یا نقض حقوق بشر دارند. پناهنده به فردی اطلاق می شود که درخواست محافظت داشته باشد و این محافظت به او داده شده و پرونده او مورد تأیید است. مهاجر فردی است که کشور خودش را به خاطر فرصتی بهتر یا به قصد گردشگری از طریق روش های قانونی ترک کند.
دولت استرالیا در سال های گذشته، سخت ترین سیاستهای مهاجرتی را در مقابل پناهجویان اتخاذ می کند تا جایی که اعلام کرده پلیس این کشور در صورت دستگیری پناهجویان تا تعیین کردن وضعیت آنها را به کشور ثالث منتقل می کنند.
پناهجویان بعد از انتقال به مکان ثالث در اوضاع وحشتناکی سپری کرده و باعث می شود لطمات جسمی و روحی شدیدی به آن ها وارد شود. در این موارد مشکلات جدی روانی و حتی در شرایط بدتر خودکشی گزارش شده است. سرانجام بسیاری از درخواست ها رد می شود و پناهجویان باید یا به کشور خود یا بر گردند و یا در همان اوضاع وحشتناک زندگی کنند.
درخواست پناهندگی از کشور استرالیا هم به صورت حضوری و هم از راه دور و خارج از آن برای افراد وجود دارد. متقاضیانی که موفق به مهاجرت در استرالیا شدند، لازم است که ظرف مدت ۶ ماه درخواست خود را ثبت کنند، در صورت سهل انگاری این امکان به طور کامل از دست خواهد رفت.
با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.
سلام فردی سی و پنج ساله دارای کارت آمایش شغل تاسیسات مدرک دیپلم برق متحل پنج فرزند دارم من خودم دارای دیسک کمر دیسک گردن دارم و دختر زیر پنج ساله دارم که به سندرم دان مبتلا است و مشکلات دیگه مثل شنوایی مشکل قلبی دارد
سوالاتون رو نفرمودید؟