استرالیا

استارت آپ استرالیا

راهنمای جامع ویزای استارت آپ استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای استارتاپ چگونه انجام می گیرد؟ راه اندازی استارت آپ در استرالیا چه مزیت‌هایی را برای متقاضی به دنبال دارد؟ برای دریافت ویزای استارتاپ استرالیا باید از چه شرایطی برخوردار بود؟ چه مراحلی را برای دریافت این ویزا می‌بایست طی کرد؟ برای اخذ ویزای استارتاپ استرالیا چه مدارکی مورد نیاز است؟ در چه صورت متقاضی با ریجکتی درخواست ویزا رو به رو می‌گردد؟ مدت زمان صدور و هزینه ویزای استارت آپ استرالیا به چه میزان است؟ و …

اگر که ایده‌ای نوآورانه دارید و به دنبال یافتن پاسخی برای این سوالات هستید، مطالعه این مطلب پیشنهاد می‌گردد چرا که پاسخ این پرسش‌ها و مهم‌ترین اطلاعات مورد نیاز برای اخذ ویزای استارت آپ استرالیا در این نوشتار گنجانده شده است.

استرالیا مسیرها و ویزاهای مختلفی را برای مهاجرت افراد مختلف فراهم کرده است تا علاوه بر ارائه امکانات عالی برای زندگی در کشوری توسعه یافته، در جهت رشد اقتصادی کشور گامی مهم برداشته باشد. ویزای استارتاپ یکی از انواع ویزاهای تدوین و ارائه شده از سوی دولت است. این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که دارای ایده‌ای نوآورانه در حوزه‌ای به خصوص با سود آوری و منفعت اقتصادی بالا می‌باشد. این افراد می‌توانند با ارائه طرح پیشنهادی خود دعوت نامه‌ای را دریافت نموده و موفق به اخذ ویزای موقت ۵ ساله گردند. ویزایی که مزایای فراوانی از جمله اخذ اقامت دائم را به همراه دارد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای استارتاپ

کشور استرالیا به دلیل شرایط و امکانات فوق العاده ای که در حوزه استارت آپ در اختیار کارآفرینان قرار می دهد، به عنوان یکی از بهترین گزینه ها برای اجرای فعالیت های استارت آپی و یکی از برترین مقاصد برای کارآفرینان در سر تا سر جهان مطرح است. دولت این کشور از کسب و کارهای نو پا و جدید حمایت کرده و به جهت دارا بودن پتانسیل بالا در این حوزه، مسیر رشد و پیشرفت را برای بسیاری از افراد که دارای ایده‌های نوآورانه در حوزه‌های مختلف هستند، هموار می‌سازد. مصداق این سخن را می‌توان برخی از استارت آپ‌های معروف جهان نظیر Judo bank، Society One و Canva دانست. این استارت آپ‌ها فعالیت خود را از کشور استرالیا شروع کردند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزا استارت آپ به سرمایه زیادی نیاز ندارد و می‌توان با سرمایه‌ای اندک برای اخذ آن اقدام نمود. این ویزا موقت است و فرد کم‌تر از پنج سال اجازه حضور و فعالیت در این کشور را دارد. البته متقاضی می‌تواند پس از دو تا سه سال در صورت برخورداری از شرایط برای اخذ اقامت دائم درخواست داده و آن را دریافت نماید و از امکانات فراوانی که برای افراد مقیم در نظر گرفته شده است، بهره‌مند شود.

مزایای راه اندازی استارت آپ در استرالیا

همان‌طور که بیان گردید، آرزوی بسیاری از کارآفرینان، راه اندازی استارت آپ در استرالیا است. زیرا استرالیا بستری را برای آنان مهیا خواهد نمود تا بتوانند کسب و کار خود را در این کشور به راحتی راه اندازی کرده و از مزایای زندگی و کار در این کشور توسعه یافته بهره‌مند شوند. برخی از مزایای مهاجرت به استرالیا از طریق استارت آپ و راه اندازی کسب و کار به شرح زیر می‌باشند.

  • با استفاده از ویزای ۱۸۸E می‌توان به صورت کاملا قانونی اقامت دائم استرالیا را دریافت کرد. در واقع پس از گذشت مدتی مشخص متقاضی در صورت برخورداری از شرایط می‌تواند برای اخذ اقامت دائم اقدام نموده و آن را دریافت نماید. اقامت دائم خود پیش زمینه‌ای برای شهروندی و دریافت پاسپورت استرالیا به عنوان یکی از معتبرترین‌ پاسپورت‌های جهان می‌باشد.
  • با مهاجرت به استرالیا از طریق ویزا استارت آپ و راه اندازی کسب و کار می‌توان به سود قابل توجهی دست پیدا کرد. چرا که موقعیت جغرافیایی این کشور و امکانات آن باعث شده‌اند تا سرمایه‌گذاران بسیاری در این کشور سرمایه گذاری کرده و به تجارت بپردازند. این اتفاق می‌تواند به دیده شدن ایده نوین متقاضی و سرمایه گذاری دیگر افراد در آن بیانجامد.
  • همراه شدن خانواده از دیگر مزایای بیان شده برای ویزای استارت آپ استرالیا است. در حقیقت این ویزا جزو ویزاهایی است که متقاضی می‌تواند همسر و فرزندان را همراه خود به استرالیا ببرد و زمینه را برای اخذ اقامت دائم آنان فراهم نماید.
  • از مزایای دیگر این ویزا و راه اندازی استارت آپ، شروع کسب و کار بدون نیاز به سرمایه اولیه بالا است. در واقع متقاضی می‌تواند با سرمایه‌ای اندک فعالیت خود را آغاز نماید و داشتن سرمایه چند صد هزار دلاری شرط نیست.

حمایت دولت و کمک‌های مالی برای راه اندازی استارت آپ از دیگر مزیت‌هایی است که برای این نوع ویزا بیان شده‌اند.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ استرالیا

افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای استارتاپ را دارند، لازم است شرایطی را دارا باشند تا بتوانند موفق به دریافت آن گردند. برخی از مهم‌ترین شرایط بیان شده عبارتند از:

  • نامزد شدن از سوی دولت ایالتی یا منطقه‌ای
  • برخورداری از مهارت زبان انگلیسی قابل قبول (ارائه مدرک آیلتس یا PTE با نمره مورد پذیرش)
  • داشتن سن کمتر از ۵۵ سال

اگر که دولت ایالتی یا منطقه‌ای متقاضی و ایده‌ی نوآورانه آن را به عنوان یک فرصت اقتصادی استثنائی معرفی کند می‌توان از این شرط چشم‌پوشی نمود.

  • برخورداری از تمکن مالی قابل قبول
  • داشتن سابقه کاری مرتبط با طرح پیشنهادی
  • خلاقانه بودن طرح کسب و کار و سودآوری بودن آن

ناگفته نماند که هر یک از ایالت‌ها نیز برای ارائه دعوت نامه و پذیرش متقاضی شرایطی بیان کرده‌اند که متقاضی می‌بایست بر اساس ایالت مورد نظر آن‌ها را بررسی نموده و در صورت دارا بودن آن‌ها اقدام نماید.

مراحل دریافت ویزای استارتاپ استرالیا

متقاضی واجد شرایط برای دریافت ویزای استارت آپ استرالیا باید مراحلی را پشت سر بگذارد.

  • متقاضی در مرحله نخست می‌بایست برای طرح پیشنهادی کسب و کاری (بیزینس پلن) که دارد یا همان ایده استارت آپ، موافقت سازمان یا شرکتی را در یکی از ایالت‌های استرالیا نظیر تاسمانی، قلمرو مرکزی استرالیا و استرالیای جنوبی را جلب نموده و موفق به اخذ دعوت نامه از سوی آن‌ها گردد. در واقع متقاضی ابتدا لازم است فرم EOI را با اطلاعات درست پر کند. سپس از سوی ایالتی نامزد شده و با اثبات مواردی از جمله فعالیت در حوزه‌های مدنظر وزارت امور داخلی استرالیا و اولویت دهی به شهروندان و کارآفرینان استرالیایی برای همکاری اعتماد آن‌ها را به دست آورده و دعوت‌نامه‌ای‌ دریافت نماید.
  • سپس و در مرحله بعد، متقاضی ویزای استارتاپ استرالیا تنها ۶۰ روز (پس از دریافت دعوت‌نامه) فرصت دارد تا علاوه بر ارسال مدارک و مستندات لازم برای اخذ ویزا، هزینه بررسی مدارک و مستندات را نیز پرداخت کند. هزینه بررسی مدارک و صدور ویزای استارت آپ استرالیا برای متقاضی و همراهان مبالغ متفاوتی است که در صورت داشتن همراه یا همراهان هزینه و مدارک آنان نیز می‌بایست ضمیمه شده و ارسال گردند.

و در آخر متقاضی می‌بایست منتظر بماند تا جواب تائید یا ریجکت درخواست ویزای او صادر گردد. در صورت تائید فرصت برای مهاجرت و اشتغال در کشور استرالیا به مدت چهار سال و سه ماه فراهم می‌گردد.

نکته قابل ذکر این‌که اگر که استارت آپ بر اساس شرایط و فاکتورهای اداره مهاجرت استرالیا فعالیت نماید، شرایطی مهیا خواهد شد تا متقاضی بتواند به اقامت دائم این کشور دست پیدا کند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای استارت آپ استرالیا

استرالیا برای افرادی که متقاضی دریافت ویزای استارت آپ استرالیا می‌باشند، مدارکی را در سه دسته مدارک مرتبط با مهارت های استارتاپی و کسب و کار، هویتی و هم چنین تمکن مالی تعیین کرده است، که از مهم ترین آنها می توان موارد زیر را نام برد:

  • پاسپورت
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • ارائه تمامی مدارک پزشکی
  • مستنداتی مبنی بر میزان علاقه متقاضی به کسب و کار انتخابی خود
  • ارائه مدارکی از کلیات فعالیت استارت آپی پیشنهادی
  • ارائه طرح کسب و کار (بیزینس پلن)
  • تکمیل فرم شماره ۸۰ به منظور ارزیابی شخصیتی فرد متقاضی
  • مدارک و مستنداتی از گردش مالی ( نشان دهنده تمکن مالی برای راه اندازی کسب و کار)
  • ارائه مدارک زبان انگلیسی با هدف مسلط بودن به زبان انگلیسی
  • گواهی حمایت برای هر یک از همراهان
  • ارائه گواهی پلیس کشورهایی که ده سال گذشته تقریبا یک سال در آن‌جا سکونت داشته است.

هم چنین گفته شده در صورتی که فرد متقاضی به همراه خانواده خود قصد مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای استارتاپ استرالیا را داشته باشد، می بایست مدارکی مانند مدارک هویتی فرزندان، سند ازدواج برای همسر و صورت حساب مشترک بانکی با همسر و مواردی از این قبیل را به همراه داشته باشد.

ریجکت درخواست ویزای استارت آپ استرالیا

گفته شده متقاضی برای دریافت ویزای استارت آپ استرالیا می‌بایست مراحل سخت و پر ریسکی را پشت سر بگذارد. از این رو پیش از هر اقدامی لازم است با آگاهی کامل از تمامی ضوابط و شرایط اعلام شده، در این زمینه، با وکیل رسمی مهاجرت استرالیا مشورت نماید، تا احتمال خطا در این باره کم شده و امکان ریجکت شدن درخواست ویزا استارتاپ استرالیا به حداقل مقدار برسد، چرا که رد درخواست از سوی دولت استرالیا ممکن است محرومیت چند ساله و یا ابدی را برای متقاضی به همراه داشته باشد. در ادامه به برخی از عواملی که ریجکتی این نوع ویزا را به دنبال دارند، اشاره خواهد شد.

اولین و مهم‌ترین عاملی که موجب ریجکت درخواست مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای استارتاپ می‌شود ارسال و ارائه مدارک متضاد با اطلاعات بیان شده است. عموما تمامی اطلاعات از مراحل ابتدایی ثبت درخواست اخذ ویزا تا مراحل پایانی در یک پایگاه داده ذخیره می‌شوند. از این رو می‌بایست تمامی اطلاعات درج شده در فرم‌ها با آن‌چه که در مدارک ارسالی نظیر مستندات سابقه کاری، مدارک هویتی و مدارک تحصیلی وجود دارد، مطابقت داشته باشند.

البته لازم به ذکر است، در صورتی که تناقض میان اطلاعات ثبت شده با مدارک کم باشد. دولت استرالیا شرایطی را مهیا می‌سازد تا متقاضی ویزا با ارائه توضیحاتی قانع کننده نظر آفیسر پرونده را تغییر دهد و ویزا را دریافت نماید.

از دیگر عوامل ریجکت درخواست ویزا می توان به متقاعد نشدن اداره مهاجرت استرالیا به جهت ارائه دلایل ناکافی برای راه اندازی فعالیت استارت آپی در کشور استرالیا و هم چنین کپی بودن ایده متقاضی و عدم خلاقیت و نوآوری اشاره کرد. علاوه بر آن‌چه که بیان شد، مغایرت ایده و فعالیت استارت آپ متقاضی با فرهنگ کشور استرالیا نیز می‌تواند در ریجکت شدن درخواست تاثیرگذار باشد.

مخفی نمودن حقیقتی لازم است گفته شود، عدم ارائه مدارک مبنی بر داشتن سوء پیشینه، ارائه مدارک و مستندات جعلی و مشورت گرفتن از افراد بی تجربه و غیر متخصص در این حوزه از دیگر عوامل بیان شده برای رد درخواست ویزای ۱۸۸E می‌باشند.

مدت زمان صدور ویزای استارتاپ استرالیا

در ارتباط با مدت زمان صدور ویزای استارتاپ استرالیا لازم است گفته شود که زمان دقیق و مشخصی را برای صدور آن نمی توان اعلام نمود، چون‌که مراحل ارزیابی مدارک و مستندات ارسالی توسط متقاضی تا پذیرش درخواست توسط دولت و اداره مهاجرت به عوامل زیادی از جمله شرایط ایالتی که برای متقاضی دعوت‌نامه ارسال نموده، مدارک ارائه شده و حوزه فعالیتی استارت آپ بستگی دارد. اما می‌توان آن را بین ۳ تا ۷ ماه بر اساس آن‌چه که در سایت مهاجرت استرالیا آمده است، در نظر گرفت. طبق اطلاعات درج شده، پردازش ۹۰ درصد درخواست‌ها برای این نوع ویزا هفت ماه به طول می‌انجامد. البته مدت زمان پردازش ممکن است به بیش از این مدت و تا دو سال نیز طول بکشد.

هزینه ویزای استارت آپ استرالیا

خبر خوب برای متقاضیانی که می خواهند فعالیت استارت آپی خود را در کشور پیشرفته‌ای چون استرالیا راه اندازی کنند و به دنبال دریافت ویزای ۱۸۸E هستند، این است که برخلاف افرادی که قصد دارند از طریق ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا به این کشور مهاجرت کنند، نیاز به سرمایه اولیه قابل توجهی ندارند چرا که فعالیت‌های استارتاپی یا ایده‌های نوآورانه در کشور استرالیا جایگاه ویژه‌ای دارند و دولت حمایت‌های مالی فراوانی را برای این بخش در نظر گرفته است. البته این بدان معنا نیست که شخص هزینه‌ای را بابت بررسی و دریافت ویزا پرداخت نمی‌کند. فرد متقاضی موظف است بر اساس برنامه انتخابی که ویزای ۱۸۸E می‌باشد هزینه آن را به حساب اداره مهاجرت استرالیا واریز نماید. هزینه ویزای استارتاپ استرالیا برای متقاضی اصلی و اعضای خانواده که از شرایط همراهی برخوردار هستند متفاوت بوده و به شرح زیر می‌باشد.

  • هزینه اصلی ویزای متقاضی ۴۱۱۵ دلار استرالیا
  • هزینه ویزا برای اعضای خانواده بالای ۱۸ سال سن، ۲۰۶۰ دلار استرالیا
  • هزینه ویزا برای اعضای خانواده پایین ۱۸ سال سن، ۱۰۳۰ دلار استرالیا

اگر متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای استارتاپ با ۱۸ سال سن نتواند مدرکی مبنی بر سطح زبان آیلتس ۴٫۵ به اداره مهاجرت این کشور ارائه دهد، مستلزم پرداخت هزینه‌ای برابر با ۴۸۹۰ دلار استرالیا به صورت آنلاین خواهد بود.

ناگفته نماند، علاوه بر آن‌چه که به عنوان هزینه ویزای ۱۸۸E گفته شد، مبالغی را برای کارهایی چون ترجمه مدارک ارسالی، انتخاب دفتر مهاجرتی مناسب و وکیل کار درست می‌بایست پرداخت کرد که به طور کلی جزو هزینه‌های ویزای استارتاپ استرالیا به شمار می‌روند.

مشاوره دریافت اقامت دائم استرالیا از طر یق ویزای استارتاپ

موسسه مهاجرتی یوکن تحت نظارت خانم نازنین بیتاژیان مشاور رسمی مهاجرت استرالیا و کانادا، فارغ‌التحصیل رشته حقوق مهاجرت از کانادا و استرالیا، با ثبت دو دفتر مهاجرتی به نام UCAN IMMIGRATION SERVICES در این دو کشور فعالیت می‌کند. این موسسه با سال‌ها تجربه در خصوص خدمات مشاوره تحصیلی، اپلای تحصیلی و پرونده‌های اقامتی و مهاجرتی و سرمایه‌گذاری، خدمات فوق را تحت نظارت مستقیم مشاور این موسسه ارائه می‌کند.

مشاوره با مشاور رسمی مهاجرت
مشاور موسسه یوکن آماده ارائه مشاوره آنلاین در خصوص اخذ پذیرش و ویزای دانشجویی استرالیا و پرونده های مهاجرت کاری اسکیل ورکر می باشد. در صورت تمایل جهت مشاوره و ارزیابی شرایط خود با مشاور رسمی مهاجرت، خانم نازنین بیتاژیان، بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

هزینه ویزای استارتاپ استرالیا چقدر است ؟

هزینه ویزای استارتاپ استرالیا شامل هزینه های دولتی پرونده و هزینه های جمع آوری مدارک و وکیل می باشد. هزینه دولتی ویزای استارت آپ استرالیا برای متقاضی اصلی پرونده در حدود ۴۰۰۰ دلار می باشد.

مدت زمان بررسی ویزای استارتاپ استرالیا ساب کلایس ۱۸۸ چقدر است؟

مدت زمان بررسی ویزای استارتاپ استرالیا با توجه به پرونده های موجود در اداره مهاجرت استرالیا متفاوت می باشد. مدت زمان بررسی ویزای Startup استرالیا در وب سایت اداره مهاجرت استرالیا به صورت میانگین ۹ ماه قید شده است.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

صفر تا صد اپلای استرالیا
صفر تا صد اپلای استرالیا
جاب آفر استرالیا
جاب آفر استرالیا