مهاجرت و اقامت

برنامه نیروهای ماهر مانیتوبا کانادا ، تجربه کاری منیتوبا

برنامه نیروهای ماهر مانیتوبا کانادا ، تجربه کاری

برنامه نیروهای ماهر مانیتوبا یکی دیگر از روش های مهاجرت به مانیتوبا کانادا می باشد . این برنامه برای متقاضیانی برنامه ریزی شده که ارتباط و کانکشنی با این ایالت دارند . متقاضیان برنامه نیروهای ماهر مانیتوبا می بایست برای یک کارفرما در مانیتوبا به مدت شش ماه کار کرده باشند و پس از آن از همان کارفرما جاب آفر دریافت نمایند . این متقاضیان می بایست شرایط ویزای کار پس از تحصیل و یا ویزای کار داشته و توسط این نوع ویزاها برای کارفرما کار کرده باشند .

برنامه نیروهای ماهر مانیتوبا کانادا ( تجربه کاری منیتوبا )
———————————————–
Skilled Worker : Manitoba Work Experience Pathway

برنامه نیروهای ماهر مانیتوبا : تجربه کاری مانیتوبا

برنامه نیروهای ماهر مانیتوبا مختص متقاضیانی ست که با ویزای کار موقت با شرایط زیردر مانیتوبا مشغول به فعالیت هستند :

  • ویزای کار موقت ( با LMIA ، بدون LMIA , بوسیله مجوز کاری با حمایت برنامه های استانی مانیتوبا )
  • فارغ التحصیلان بین المللی که خارج از ایالت منیتوبا فارغ التحصیل شده اند
  • فارغ التحصیلانی که در مانیتوبا تحصیل و فارغ التحصیل شده اند و دارای شغلی هستند که در لیست مشاغل منتشر شده در مانیتوبا نمی باشد .

شرایط برنامه نیروهای ماهر مانیتوبا در دسته تجربه کاری منیتوبا

  • کارگران خارجی با ویزای کار موقت و یا دانشجویان بین المللی که در منیتوبا فارغ التحصیل شده و شغل و حرفه آنها در لیست مشاغل منتشر شده منیتوبا موجود بوده و ۶ ماه در مانیتوبا کار کرده اند . (شغل لزوما” نیازی نیست با رشته تحصیلی مرتبط باشد . )
  • فارغ التحصیلان بین المللی که در خارج از ایالت منیتوبا تحصیل کرده اند و شغل آنها در لیست مشاغل منتشر شده مانیتوبا موجود بوده و حداقل ۱۲ ماه در مانیتوبا سابقه کار دارند . (شغل لزوما” نیازی نیست با رشته تحصیلی مرتبط باشد . )
  • کارگران خارجی که با ویزای کار موقت در مانیتوبا زندگی کرده و شغل آنها در لیست مشاغل مانیتوبا موجود نبوده و حداقل ۱۲ ماه در مانیتوبا سابقه کار(بهمراه LMIA و یا بدون LMIA ) دارند .
  • فارغ التحصیلان بین المللی که در مانیتوبا تحصیل کرده و شغل آنها در لیست مشاغل مانیتوبا نبوده و حداقل ۱۲ ماه سابقه کار در منیتوبا دارند .
  • متقاضیان در زمان درخواست برای این برنامه مهاجرتی می بایست در مانیتوبا حضور داشته باشند .
  • داشتن جاب آفر تمام وقت با دستمزد استاندارد و متناسب آن حرفه
  • موقعیت شغلی متقاضی بصورت دورکاری (کارازخانه) ،پاره وقت ،موقت و یا فصلی نباشد

دانش و مهارت زبان متقاضی متناسب با ناک شغلی در سطوح زیر باشد:

  • CLB7 برای رشته های رگولیت
  • CLB6 برای رشته های فنی حرفه ای
  • CLB5 برای ناکهای NOC 0 ,A ,B
  • CLB4 برای مشاغل نیمه حرفه ای NOC C, D

شرایط شغلی و شرایط کارفرما در برنامه نیروی ماهر مانیتوبا (تجربه کاری منیتوبا)

  • کارفرما می بایست به عنوان کسب و کار ثبت شده در مانیتوبا باشد .
  • همچنین محل کسب و کار نیز می بایست در منیتوبا باشد.
  • کارفرما می بایست تمایل به ارائه جاب آفر جهت برنامه MPNP ، بعنوان یک کسب و کار ثابت در مانیتوبا داشته باشد .
  • تجربه کاری خود اشتغالی ، سابقه کار بدون مجوز کار و یا دوره های کاری که در زمان تحصیل متقاضی بعنوان کارآموزی CO-OP سپری نموده است بعنوان سابقه کار در برنامه نیروی ماهر مانیتوبا محاسبه نمی گردد .
  • فارغ التحصیلان ایالتهای دیگر کانادا (به جز منیتوبا) در صورتی می توانند برای این برنامه مهاجرتی اقدام نمایند که از یک کارفرما در مانیتوبا جاب آفر داشته و برای آن کارفرما به مدت یکسال نیز کار کرده باشند .

شرایط نیروی کارخارجی موقت در برنامه تجربه کاری مانیتوبا

  • داشتن ویزای کار معتبر
  • داشتن جاب آفر از یک کارفرما در مانیتوبا
  • حداقل ۶ ماه سابقه کارپیوسته با ویزای کار معتبر ، نزد کارفرمائیکه از آن جاب آفر در مانیتوبا گرفته شده (نامه تاییدیه تجربه کاری از طرف کارفرما می بایست با ذکر موقعیت شغلی ، دستمزد و در سربرگ رسمی آن مجموعه باشد.)
  • متقاضیان برنامه نیروهای ماهر مانیتوبا در زیر شاخه تجربه کاری ، می بایست شرایط موقعیت شغلی از قبیل داشتن تحصیلات و گواهی های لازم شغلی را داشته باشد .
  • ارتباط متقاضی با ایالت منیتوبا از طریق اشتغال می بایست قوی تر از وابستگی او با استانهای دیگر کانادا باشد .
  • متقاضی می بایست تمایل به زندگی ،اقامت و کار در ایالت مانیتوبا را داشته باشد .

شرایط فارغ التحصیلان بین المللی در برنامه تجربه کاری مانیتوبا

  • دانشجویان بین المللی که در موسسات عالی و دانشگاههای مانیتوبا تحصیل کرده و فارغ التحصیل شده اند در صورتیکه تحت ویزای کار بعد از تحصیل ۶ ماه سابقه کار برای یک کارفرما در مانیتوبا داشته و جاب آفر تمام وقت داشته باشند
  • حداقل ۶ ماه سابقه کارپیوسته با ویزای پس از تحصیل معتبر، نزد کارفرمائیکه از آن جاب آفر در مانیتوبا گرفته شده (نامه تاییدیه تجربه کاری از طرف کارفرما می بایست با ذکر موقعیت شغلی ، دستمزد و در سربرگ رسمی آن مجموعه باشد.)
  • متقاضی می بایست در یک دوره تحصیلی مجاز در یک موسسه دولتی خصوصی، در منیتوبا تحصیل کرده باشد .(تحصیل و آموزش زبان مورد قبول نمی باشد )
  • برنامه تحصیلی آکادمیک و یا فنی حرفه ای حرفه ای می بایست تمام وقت و حداقل به مدت یک سال تحصیلی باشد .
  • دوره تحصیلی را با موقیت به پایان رسانده و موفق به دریافت گواهی و دیپلم دوره شده باشد .
  • به مدت ۶ ماه بصورت پیوسته برای کارفرمایی که از آن جاب آفر دریافت نموده ، کار کرده باشد .
  • ویزای کار پس از تحصیل معتبر داشته باشد .
  • ارتباط متقاضی با ایالت منیتوبا از طریق اشتغال می بایست قوی تر از وابستگی او با استانهای دیگر کانادا باشد .
  • متقاضی می بایست تمایل به زندگی ،اقامت و کار در ایالت مانیتوبا را داشته باشد .
  • دانش زبان فرانسه و انگلیسی متناسب با ناک شغلی

برنامه نیروی متخصص مانیتوبا در شاخه استخدام مستقیم کارفرما ، یکی دیگر از برنامه های نیروی ماهر مانیتوبا می باشد .

درصورتیکه شرایط این برنامه مهاجرتی را ندارید می توانید دیگرشرایط مهاجرت به کانادا و یا شرایط انواع ویزاهای کانادا را بررسی نمایید .

همچنین متقاضیان می توانند از طریق تحصیل در کانادا مسیر اخذ اقامت و افزایش امتیاز برنامه مهاجرتی را هموار سازند .

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

برنامه سابقه کاری نوا اسکوشیا Nova Scotia Experience
برنامه سابقه کاری نوا اسکوشیا Nova Scotia Experience
برنامه نیروی متخصص مانیتوبا ، جریان استخدام مستقیم کارفرما
برنامه نیروی متخصص مانیتوبا ، جریان استخدام مستقیم کارفرما