مهاجرت کاری کانادا

برنامه کارگر ماهر یوکان کانادا

برنامه کارگر ماهر یوکان کانادا YUKON Skilled Worker

برنامه کارگر ماهر یوکان یکی از برنامه های مهاجرتی استانی کانادا جهت اخذ اقامت می باشد . کارفرمایان ایالت یوکان می توانند از طریق این برنامه مهاجرتی اسپانسر کارگر های ماهر خارجی مورد نیاز بازار این ایالت شوند.

برنامه کارگر ماهر یوکان کانادا

افرادیکه تمایل به استخدام و کار در مشاغل ناک های A ، B و۰ داشته باشند می توانند از طریق این برنامه مهاجرتی اقدام نمایند . متقاضیان برنامه کارگر ماهر یوکان می بایست سابقه کاری متناسب با تخصص مورد نیاز ایالت یوکان ، تحصیلات مرتبط به تخصص و دانش زبان متناسب با ناک شغلی مورد نظر داشته باشد .

برنامه کارگر ماهر یوکان کانادا
————————————–
YUKON Skilled Worker

شرایط کارگر ماهر یوکان در برنامه SKILLED WORKER

  • داشتن سابقه کار متناسب با تخصص کارگر ماهر مطابق شرایط درج شده در طبقه بندی مشاغل کانادا برای حرفه مورد نظر
  • داشتن مدرک تحصیلی معتبر متناسب با تخصص کارگر ماهر مطابق شرایط درج شده در طبقه بندی مشاغل کانادا برای حرفه مورد نظر
  • داشتن یکسال سابقه کار مرتبط با موقعیت شغلی مورد نظر
  • کارگر ماهر خارجی ( بین المللی ) که در حال حاضر در کانادا می باشد،در زمان درخواست برای این برنامه مهاجرتی و یا در طی بررسی این پرونده مهاجرتی کانادا، می بایست دارای مجوز کار معتبر باشند.
  • افرادی که در کانادا با ویزای تحصیلی کانادا حضور دارند می بایست دارای مدرک گواهی برای دوره های برنامه تحصیلی یک ساله، مدرک دیپلم برای دوره های برنامه تحصیلی دوساله و یا مدرک کارشناسی جهت اثبات پایان دوره تحصیلی قبل از اقدام برای این برنامه مهاجرتی نشان دهند.
  • دانشجویان بین المللی که در برنامه دوره زبان ESL در کالج های یوکان ثبت نام نموده اند می بایست مقطع سطح ۸ از دوره تحصیلی فوق را به اتمام برسانند.

دانش و مهارت زبان کارگر ماهر بین المللی می بایست متناسب با ناک شغلی در سطوح زیر باشد:

  • IELTS 6 برای ناکهای NOC 0 ,A
  • TEF 6 برای ناکهای NOC 0 ,A
  • IELTS 5 برای ناکهای NOC B
  • TEF 3 برای ناکهای NOC B

شرایط کارفرمای یوکان در برنامه SKILLED WORKER

  • کارفرما می بایست شهروند کانادا و یا مقیم دائم کانادا PR باشد .
  • کارفرمای یوکان می بایست دارای کسب و کار ثبت شده در یوکان ، برای مدت حداقل یک سال و بصورت تمام وقت فعالیت کرده باشد .
  • کارفرمایاین می بایست حداقل الزامات ، قوانین و استانداردهای کار ایالتی را داشته باشند.
  • کارفرمایان می بایست یک نسخه از کپی مجوز کسب و کار خود که در یوکان ثبت شده است را ارائه نماید .
  • کارفرمایانی که نیاز به LMIA ندارند نیز می بایست برای ارائه نامه پیشنهاد کار هزینه مربوطه (۲۳۰دلار کانادا ) را پرداخت نمایند .
  • کارفرمایان می بایست هزینه بیمه سلامت متقاضیان را نیز پرداخت نمایند .
  • حقوق پرداختی به متقاضی می بایست معادل حداقل دستمزد متوسط معمول برای آن تخصص و شغل باشد.
  • پرداخت هزینه های سفر متقاضی از محل اقامت متقاضی به یوکان را پرداخت نماید .( این هزینه شامل سفر هانواده همراه متقاضی نمی باشد .)
  • کارفرما می بایست هزینه برگشت متقاضی به کشور محل زندگی را در صورت عدم دریافت اقامت دائم PR و یا نداشتن شرایط برنامه یوکان پرداخت نماید .
  • در صورتیکه متقاضی در ایالت یوکان حضور دارد، در صورت نیاز به مصاحبه ،کارفرما می بایست شرایط حضور متقاضی برای این منظور را فراهم نماید. حضور کارفرما در این مصاحبه نیز الزامی می باشد .

در صورتیکه شرایط برنامه کارگر ماهر یوکان را ندارید، شرایط ویزای کانادا و یا دیگر برنامه های مهاجرت به کانادا را بررسی نمایید.

متقاضیان همچنین می توانند در صورت تمایل با وکیل مهاجرتی این مجموعه بصورت آنلاین مشاوره داشته باشند . جهت رزرو وقت و هماهنگی با شماره های موجود در وب سایت تماس حاصل فرمایید .

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

مهاجرت مانیتوبا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry
مهاجرت مانیتوبا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry
برنامه نیروی نیمه ماهر دارای تاثیر حیاتی یوکان
برنامه نیروی نیمه ماهر دارای تاثیر حیاتی یوکان