مهاجرت کاری کانادا

برنامه نیروی نیمه ماهر تاثیر گذار یوکان

برنامه نیروی نیمه ماهر دارای تاثیر حیاتی یوکان

برنامه نیروی نیمه ماهر دارای تاثیر حیاتی یوکان CRITICAL IMPACT WORKER PROGRAM یکی از برنامه های مهاجرتی ایالت یوکان می باشد. این برنامه مهاجرتی برای کارفرمایان یوکان این فرصت را مهیا می سازد تا اسپانسر نیروهای نیمه ماهر و غیر ماهر با تخصص های مورد تقاضای زیاد در منطقه یوکان شوند .

برنامه نیروی نیمه ماهر تاثیر گذار یوکان YUKON IMPACT WORKER

متقاضیان برنامه نیروی ماهر دارای تاثیر حیاتی یوکان می بایست از یک کار فرما در یوکان یک پیشنهاد کار در ناک های D و C طبقه بندی مشاغل کانادا دریافت نمایند .این افراد می بایست تجربه کاری و تحصیلات مرتبط با تخصص مورد نیاز ایالت یوکان داشته باشند .سطح زبان مورد نیاز نیز می بایست متناسب با ناک شغلی C وD باشد .

برنامه نیروی نیمه ماهر دارای تاثیر حیاتی یوکان
————————————————-
YUKON CRITICAL IMPACT WORKER

شرایط برنامه نیروی نیمه ماهر دارای تاثیر حیاتی یوکان CRITICAL IMPACT WORKER

  • داشتن سابقه کار متناسب با تخصص کارگر ماهر مطابق شرایط درج شده در طبقه بندی مشاغل کانادا برای حرفه مورد نظر
  • داشتن مدرک تحصیلی معتبر متناسب با تخصص کارگر ماهر مطابق شرایط درج شده در طبقه بندی مشاغل کانادا برای حرفه مورد نظر
  • داشتن یکسال سابقه کار مرتبط با موقعیت شغلی مورد نظر
  • کارگر ماهر خارجی ( بین المللی ) که در حال حاضر در کانادا می باشد،در زمان درخواست برای این برنامه مهاجرتی و یا در طی بررسی این پرونده مهاجرتی کانادا، می بایست دارای مجوز کار معتبر باشند.
  • افرادی که در کانادا با ویزای تحصیلی کانادا حضور دارند می بایست دارای مدرک گواهی برای دوره های برنامه تحصیلی یک ساله، مدرک دیپلم برای دوره های برنامه تحصیلی دوساله و یا مدرک کارشناسی جهت اثبات پایان دوره تحصیلی قبل از اقدام برای این برنامه مهاجرتی نشان دهند.
  • دانشجویان بین المللی که در برنامه دوره زبان ESL در کالج های یوکان ثبت نام نموده اند می بایست مقطع سطح ۸ از دوره تحصیلی فوق را به اتمام برسانند.

دانش و مهارت زبان نیروی نیمه ماهر بین المللی می بایست متناسب با ناک شغلی در سطوح زیر باشد:

  • IELTS 4 برای ناکهای NOC C ,D
  • TEF 3 برای ناکهای NOC C ,D

شرایط کارفرمای یوکان در برنامه نیروهای نیمه ماهر تاثیر گذار یوکان

  • کارفرما می بایست شهروند کانادا و یا مقیم دائم کانادا PR باشد .
  • کارفرمای یوکان می بایست دارای کسب و کار ثبت شده در یوکان ، برای مدت حداقل یک سال و بصورت تمام وقت فعالیت کرده باشد .
  • کارفرمایاین می بایست حداقل الزامات ، قوانین و استانداردهای کار ایالتی را داشته باشند.
  • کارفرمایان می بایست یک نسخه از کپی مجوز کسب و کار خود که در یوکان ثبت شده است را ارائه نماید .
  • کارفرمایانی که نیاز به LMIA ندارند نیز می بایست برای ارائه نامه پیشنهاد کار هزینه مربوطه (۲۳۰دلار کانادا ) را پرداخت نمایند .
  • کارفرمایان می بایست هزینه بیمه سلامت متقاضیان را نیز پرداخت نمایند .
  • حقوق پرداختی به متقاضی می بایست معادل حداقل دستمزد متوسط معمول برای آن تخصص و شغل باشد.
  • پرداخت هزینه های سفر متقاضی از محل اقامت متقاضی به یوکان را پرداخت نماید .( این هزینه شامل سفر هانواده همراه متقاضی نمی باشد .)
  • کارفرما می بایست هزینه برگشت متقاضی به کشور محل زندگی را در صورت عدم دریافت اقامت دائم PR و یا نداشتن شرایط برنامه یوکان پرداخت نماید .
  • در صورتیکه متقاضی در ایالت یوکان حضور دارد، در صورت نیاز به مصاحبه ،کارفرما می بایست شرایط حضور متقاضی برای این منظور را فراهم نماید. حضور کارفرما در این مصاحبه نیز الزامی می باشد .

در صورتیکه این برنامه مهاجرتی متناسب با شرایط شما نمی باشد ، شرایط روش های مهاجرت به کانادا و یا انواع ویزاهای کانادا را بررسی نمایید .

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

برنامه کارگر ماهر یوکان کانادا YUKON Skilled Worker
برنامه کارگر ماهر یوکان کانادا YUKON Skilled Worker
برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری یوکان Yukon Express Entry
برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری یوکان Yukon Express Entry