مهاجرت کاری کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری یکی از روشهای اخذ اقامت دائم کانادا می باشد. متقاضیان در این روش می بایست از فاکتورهای سن، تحصیلات، تجربه کاری، مدرک آیلتس امتیاز کسب نمایند. افرادی که از طریق اسکیل ورکر کانادا (برنامه تخصص کاری) موفق به مهاجرت به کانادا می شوند از همان ابتدا کارت اقامت دائم دریافت می نمایند و از تمامی مزایای شهروندی کانادا به جز حق رای برخوردارند. این افراد پس از ۳ سال زندگی در کانادا موفق به اخذ پاسپورت کانادایی (سیتیزن) می شوند. برنامه مهاجرت از طریق تخصص کاری کانادا یکی از روش های کم هزینه اقامتی می باشد که متقاضی و اعضای خانواده همراه او در بدو ورود کارت اقامت دائم دریافت می نماید.


مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال
——————————
Federal Skilled Worker

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال

  • سریعترین راه مهاجرت به کانادا (مدت زمان بررسی پرونده حداکثر یکسال)
  • اقتصادی وکم هزینه بودن این برنامه مهاجرتی نسبت به دیگر روش های مهاجرت به کانادا
  • نیاز به داشتن جاب آفر (پیشنهاد کاری) نمی باشد.
  • برای کار در کانادا نیاز به داشتن مجوز کار می باشد.
  • متقاضی می تواند در همه ایالت های کانادا مشغول به کار شود.
  • متقاضی می تواند در هر شرکتی با توجه به توانایی های خود مشغول به فعالیت گردد.
  • ارائه اقامت دائم به همراه اعضای خانواده متقاضی
  • برخورداری از همه مزایای شهروندی کانادا
  • اخذ پاسپورت کانادا پس از ۳ سال زندگی در کانادا
  • امکان استفاده از خدمات بهداشتی و بیمه رایگان
  • تحصیل رایگان فرزندان در مدارس کانادا
  • امکان استفاده از بورسیه برای شرکت در دوره های مختلف کالج و دانشگاه های کانادا

شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تخصص فدرال

متقاضیان برنامه اسکیل ورکر کانادا ابتدا می بایست در سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری از فاکتور های تجربه کاری، دانش زبان انگلیسی و یا فرانسه، تحصیلات و سن حداقل ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز کسب نمایند.

شرایط کسب امتیاز از تجربه کاری در برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال

متقاضیان این برنامه مهاجرتی می بایست در یکی از ناک های زیر مطابق با شرایط آن سابقه کار داشته باشند.

  • Managerial jobs (skill type 0)
  • Professional jobs (skill level A)
  • Technical jobs and skilled trades (skill level B)
  • شرح وظایف شغلی متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال منطبق با شرح وظایف ناک انتخابی در طبقه بندی مشاغل کانادا باشد.
  • سابقه کاری ارائه شده مربوط به ۱۰ سال گذشته باشد.
  • سابقه کارارائه شده همراه دستمزد بوده و بصورت کارآموزی و بدون حقوق نباشد.
  • متقاضی می بایست حداقل یکسال سابقه کار بدون گپ و فاصله مطابق با شرایط زیر داشته باشد.

سابقه کاری بر اساس الگوی زیر محاسبه می گردد:

  • سابقه کار تمام وقت برای یک شغل : ۳۰ ساعت در هفته برای ۱۲ ماه = ۱ سال کار تمام وقت (۱،۵۶۰ ساعت)
  • یا سابقه کار نیمه وقت : ۱۵ ساعت در هفته برای ۲۴ ماه = ۱ سال کار تمام وقت (۱،۵۶۰ ساعت)
  • سابقه کار تمام وقت برای بیشتر از یک شغل : ۳۰ ساعت در هفته برای ۱۲ ماه در بیشتر از یک شغل = ۱ سال کار تمام وقت (۱،۵۶۰ ساعت )
  • انجام کار پاره وقت کار در صورتیکه بیشتر و یا کمتر از ۱۵ ساعت در هفته بوده ولی در نهایت در طول دوسال جمعا” ۱۵۶۰ ساعت باشد مورد قبول است.
  • سابقه کاری بیشتر از ۳۰ ساعت در هفته موجب محاسبه سابقه کار بیشتر نمی گردد.

شرایط کسب امتیاز از دانش زبان در برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال

  • متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال برای اینکه واجد شرایط این برنامه مهاجرتی باشند می بایست حداقل مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسه معادل CLB7 را داشته باشند.
  • مدرک زبان ارائه شده به مدت ۲ سال از تاریخ صدور معتبر می باشد و در صورتیکه در طول بررسی پروسه پروند مهاجرتی تاریخ اعتبار آن به اتمام برسد متقاضی موظف به ارائه مدرک جدید زبان می باشد.

شرایط کسب امتیاز از تحصیلات در برنامه مهاجرتی اسکیل ورکر فدرال

متقاضیان برنامه مهاجرتی اسکیل ورکر فدرال می بایست مدارک تحصیلی خود را جهت ارزیابی و تایید نهایی مبنی بر اینکه مدرک فوق معادل همان مدرک در کانادا می باشد برای یکی از موسسات معتبر کانادا همانند سازمان WES ارسال نمایند.

تمکن مالی مورد نیاز مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال

  • متقاصیان این برنامه مهاجرتی می بایست متناسب با تعداد اعضای خانواده خود (که در پرونده مهاجرتی قید شده) حداقل تمکن مالی مورد نیاز اداره مهاجرت کانادا را داشته باشند.
  • افرادی که در زمان اقدام از طریق این برنامه مهاجرتی در کانادا به صورت قانونی مشغول به کار می باشند و یا اینکه موفق به دریافت پیشنهاد کاری ( جاب آفر) شده اند نیاز به ارائه تمکن مالی ندارند.

در صورتی که از فاکتورهای بالا حداقل ۶۷ امتیاز را کسب نمودید می توانید در سیستم اکسپری اینتری پروفایل ایجاد نمایید.

رقابت در سیستم امتیاز بندی CRS POINT

متقاضیانی که در سیستم اکسپرس اینتری پروفایل ایجاد نموده اند مجددا” توسط سیستم امتیاز بندی CRS Point رتبه و رنکینگ آن ها محاسبه می گردد و در بازه های زمانی هر ۱۵ روز اقدام به انتخاب متقاضیان با بالاترین رنکینگ می نمایند. تعداد افراد انتخاب شده در هر دوره و حداقل امتیازهای انتخاب شده در هر دوره توسط اداره مهاجرت کانادا اطلاع رسانی می گردد.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

2 نظر در “مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال

  1. سلام روز بخیر. آیا برای مرحله اول انتخاب از ۱۰۰ امتیاز نیازی به ارائه تمکن مالی هست ؟ میشه دقیق بگید کی باید تمکن مالی رو اعلام کنیم ؟ آیا میشه بعد از انتخاب شدن نهایی در اون فرصت شش ماهه ای که داریم تمکن مالی رو بدیم ؟

    1. سلام ، برای اقدام از طریق سیستم اکسپرس اینتری شما می بایست در ابتدا تمکن مالی ، مدرک آیلتس و ارزیابی مدرک تحصیلی توسط سازمان wes را ارائه نمایید. همچنین دیگر مدارک مورد نیاز از قبیل نامه سابقه کار و … را نیز می بایست آماده داشته باشید تا در صورت انتخاب شما، این مدارک را نیز ارائه نمایید.

مهاجرت از طریق تجربه کانادایی : اقامت دائم کانادا از طریق کار
مهاجرت از طریق تجربه کانادایی : اقامت دائم کانادا از طریق کار
مهاجرت کانادا از طریق کار فنی ،  برنامه مهاجرتی فنی حرفه ای
مهاجرت کانادا از طریق کار فنی ، برنامه مهاجرتی فنی حرفه ای