مهاجرت کاری کانادا

مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای ، برنامه نیروی ماهر فنی حرفه ای انتاریو

مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای ، برنامه نیروی ماهر فنی حرفه ای انتاریو

مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای به افراد این فرصت رامی دهد تا از طریق فنی حرفه ای و تجربه کاری انتاریو، تحصیلات و دانش زبان برای مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کانادا اقدام نمایند. این برنامه مهاجرتی نیروهای مورد نیاز خود را از طریق سیستم اکسپرس اینتری انتخاب می نماید.

مهاجرت به انتاریو برنامه نیروی ماهر فنی حرفه ای
——————————————
Human capital category/Ontario’s Express Entry:Skilled Trades StreamStream

شرایط مهاجرت به انتاریو از طریق فنی حرفه ای

  • مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای نیازبه جاب آفر ندارد.
  • داشتن شرایط لازم برای ایجاد پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری
  • داشتن شرایط برنامه مهاجرت تجربه کانادایی CEC
  • ارزیابی مدرک تحصیلی توسط سازمان های تایید مدرک تحصیلی همانند موسسه wes
  • داشتن مدرک زبان فرانسه و یا انگلیسی معادل حداقل معادل CLB5
  • داشتن تجربه کاری تمام وقت حداقل یک سال (یا معادل آن بصورت پاره وقت)
  • تجربه کاری می بایست در ناک ها و دسته بندی های Minor Group 633 or Major Groups 72, 73 or 82 در طبقه بندی مشاغل کانادا باشد.
  • تجربه کاری می بایست ظرف ۲ سال گذشته باشد.
  • تجربه کاری بصورت پیوسته و یا ناپیوسته هر دو قابل قبول می باشد.
  • تجربه کاری می بایست در ایالت انتاریو و متناسب با ناک های انتخابی (یک ناک ویا بیشتر) در سیستم اکسپرس اینتری باشد.
  • سابقه کار متقاضی مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای می بایست بصورت تمام وقت (۳۰ ساعت درهفته -۱۵۶۰ ساعت درسال) و یا بصورت پاره وقت (۱۵ ساعت درهفته-۱۵۶۰ ساعت در ۲ سال) باشد.
  • داشتن سابقه کار ۱۵۶۰ ساعت در کمتر از یکسال پذیرفته نمی شود.
  • سابقه کار نیمه وقت برای ۲ کارفرما، در صورتیکه مجموع ساعات کاری به اندازه تمام وقت (۳۰ ساعت در هفته- ۱۵۶۰ ساعت در سال) باشد نیز مورد قبول است.
  • در صورتی که شغل متقاضی در انتاریو نیاز به داشتن تاییدیه و یا گواهی خاص می باشد، تجربه کاری می بایست بعد از اخذ تاییده ها انجام شده باشد به عبارتی دیگر قسمتی از تجربه کاری که قبل از اخذ تاییده انجام شده پذیرفته نمی گردد.
  • تجربه کاری که همزمان با تحصیل در زمان کار آموزی و یا بصورت خوداشتغالی انجام شده پذیرفته نمی گردد.
  • کارهای داوطلبانه و بدون دستمزد بعنوان تجربه کاری پذیرفته نمی گردد.
  • متقاضی مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای می بایست در زمان اقدام از طریق این برنامه مهاجرتی در ایالت انتاریو زندگی نماید.
  • در صورتیکه متقاضی در زمان اقدام برای این برنامه مهاجرتی شاغل نباشد نیز مورد قبول است.
  • داشتن تمکن مالی متناسب با تعداد اعضای خانواده
  • متقاضی می تواند برای اثبات تمکن مالی از طریق نشان دادن یکی یا ترکیبی از اسناد بانکی، اسناد اثبات درآمد سالانه و یا پیشنهاد کار استفاده نماید.
  • متقاضیان این برنامه مهاجرتی می بایست تمایل به زندگی انتاریو داشته باشد. (در این خصوص آفیسر پرونده ممکن است مواردی از قبیل تحصیل در انتاریو، داشتن دوست و فامیل در انتاریو، مسافرت های انجام شده به انتاریو را مورد بررسی قراردهد.)

هزینه اپلیکیشن فی مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای

  • هزینه اپلیکیشن مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای ۱۵۰۰ دلار کانادا می باشد.
  • در صورتیکه مدارک مورد نیاز این پرونده مهاجرتی ناقص ارسال گردد این پرونده مرجوع و اپلیکیشن فی پرداختی نیز مرجوع می گردد.
  • در صورتیکه پس از بررسی پرونده این پرونده مهاجرتی به هر دلیلی مردود گردد هزینه اپلیکیشن فی در این مورد مرجوع نمی گردد.

* زمان تقریبی بررسی پرونده حدودا” ۹۰ روز می باشد.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

مهاجرت کانادا از طریق تخصص انتاریو ، نیروهای متخصص فرانسه زبان
مهاجرت کانادا از طریق تخصص انتاریو ، نیروهای متخصص فرانسه زبان
مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص  انتاریو در مشاغل مورد نیاز
مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص انتاریو در مشاغل مورد نیاز