مهاجرت کاری کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت کانادا از طریق خود اشتغالی در حرفه فرهنگی و ورزشی

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی یکی از برنامه های اخذ اقامت دائم و ویزای کانادا از راه تخصص می باشد. این برنامه مهاجرتی به افرادی که در حوزه فرهنگی، هنری ورزشی مشغول به فعالیت هستند امکان مهاجرت به کانادا را مهیا می نماید. متقاضیانی که از طریق اقدام می نمایند می بایست تجربه و توانایی لازم برای داشتن سهم قابل توجهی در زندگی فرهنگی، هنری و یا ورزشی کانادا داشته باشند.

شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

  • حضور در فعالیت های فرهنگی و یا ورزشی در سطح جهانی
  • فعالیت در حوزه های  فرهنگی ،هنری و یا ورزش بصورت خود اشتغالی
  • داشتن حداقل ۲ سال تجربه کاری در ۵ سال گذشته
  • سابقه کار فوق می بایست دو سال در سطح جهانی و یا دوسال  بصورت خود اشتغالی باشد.
  • تجربه کاری متقاضیان می تواند همچنین ترکیبی از حالت ذکر شده در بالا بصورت یکسال در سطح جهانی و یک سال بصورت خود اشتغالی باشد.

امتیاز بندی برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی کانادا

متقاضیان این برنامه مهاجرتی بر اساس فاکتور های سن، تجربه کاری، زبان ، تحصیلات و انطباق پذیری امتیاز کسب می نمایند. افراد واجد شرایط برای ویزای خوداشتغالی کانادا می بایست حداقل ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز فاکتورهای بالا را کسب نمایند.
ممکن است در برخی موارد آفیسر در خصوص درخواست مصاحبه حضوری نماید. در جلسه مصاحبه حضوری در مورد موضوعات مبهم پرونده و یا گپ های احتمالی سوال می گردد.

امتیازبندی مدرک تحصیلی در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مدرک تحصیلیامتیاز
مدرک تحصیلی دکترا و یا ارشد۲۵ امتیاز
داشتن دو یا چند مدرک دانشگاهی در سطح کارشناسی ۲۲ امتیاز
مدرک تحصیلی کارشناسی۲۰ امتیاز
گواهی تحصیل در مقاطع پس از دوره متوسطه به مدت دوسال۲۰ امتیاز
گواهی تحصیلی یکساله پس از دوره متوسطه (در مجموع ۱۳ سال تحصیل تمام وقت)۱۵ امتیاز
گواهی تحصیلی یکساله پس از دوره دبیرستان (در مجموع ۱۲ سال تحصیل تمام وقت)۱۳ امتیاز
مدرک تحصیلی دیپلم (اتمام دوره تحصیلی متوسطه)۵ امتیاز

امتیاز تجربه کاری این برنامه مهاجرتی

متقاضیان برنامه مهاجرت خود اشتغالی کانادا بابت سابقه کاری در ۵ سال گذشته مطابق جدویل زیر امتیاز کسب می نمایند.

سابقه کاری مرتبط با حرفه و تخصصامتیاز
۵ سال تجربه کاری مرتبط
۳۵ امتیاز
۴ سال تجربه کاری مرتبط۳۰ امتیاز
۳ سال سابقه کاری مرتبط۲۵ امتیاز
۲ سال سابقه کاری مرتبط۲۰ امتیاز

امتیاز سن در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

متقاضیان برنامه مهاجرت کانادا از طریق خوداشتغالی متناسب با سن خود مطابق جدول زیر امتیاز کسب می نمایند.

سن متقاضیامتیاز
زیر ۱۶ سال ۰
۱۷ سال۲
۱۸ سال۴
۱۹ سال۶
۲۰ سال۸
۲۱ سال تا ۴۹ سال۱۰
۵۰ سال۸
۵۱ سال۶
۵۲ سال۴
۵۳ سال۲
بالای ۵۴ سال۰

امتیاز دانش زبان برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی کانادا می توانند از دانش زبان انگلیسی و فرانسه حداکثر ۲۴ امتیازمطابق جدول زیر کسب نمایند.

کسب امتیاز از زبان اول

ReadingWritingListeningSpeakingCLB
4 امتیاز ۴ امتیاز ۴ امتیاز ۴ امتیاز CLB8 و یا بیشتر
۲ امتیاز ۲ امتیاز ۲ امتیاز ۲امتیاز CLB6 و یا CLB7
1 امتیاز ۱ امتیاز ۱ امتیاز ۱ امتیاز CLB4 و یا CLB5
0 امتیاز ۰ امتیاز ۰ امتیاز ۰ امتیاز CLB3 و یا کمتر

در مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی در صورتی که سطح زبان متقاضی معادل CLB5 و یا CLB4 باشد هر اسکیل یک امتیاز داشته و ماکزیمم ۲ امتیاز می تواند کسب نماید. (به عنوان مثال در صورتی که سطح زبان در همه اسکیل ها معادل باشد ۴ امتیاز محاسبه نمی گردد و تنها ۲ امتیاز کسب می شود.) برای تبدیل نمره ایلتس به CLB از جدول تبدیل CLB استفاده کنید.

کسب امتیاز از زبان دوم

ReadingWritingListeningSpeakingCLB
2 امتیاز ۲ امتیاز ۲ امتیاز ۲ امتیاز CLB6 و یا بیشتر
۱ امتیاز ۱ امتیاز ۱ امتیاز ۱ امتیاز CLB4 و یا CLB5
0 امتیاز ۰ امتیاز ۰ امتیاز ۰ امتیاز CLB3 و یا کمتر

در صورتی که سطح زبان متقاضی معادل CLB5 و یا CLB4 باشد هر اسکیل یک امتیاز داشته و ماکزیمم ۲ امتیاز می تواند کسب نماید. (بعنوان مثال در صورتیکه سطح زبان در همه اسکیل ها معادل باشد ۴ امتیاز محاسبه نمی گردد و تنها ۲ امتیاز کسب می شود.)

امتیاز انطباق پذیری برنامه مهاجرت از طریق خوداشتغالی کانادا

متقاضیان برنامه مهاجرت کانادا از طریق خود اشتغالی می توانند حداکثر ۶ امتیاز بابت انطباق پذیری مطابق جدول زیر امتیاز کسب نمایند.

مدرک تحصیلی همسر متقاضی در مقاطع ارشد و دکترا۵ امتیاز
مدرک تحصیلی همسر متقاضی معادل ۲ یا سه سال پس از دوره متوسطه (در مجموع حداقل ۱۴ سال تحصیل)۴ امتیاز
مدرک تحصیلی همسر متقاضی معادل یکسال تحصیل پس از دوره متوسطه (در مجموع ۱۲ سال تحصیل)۳ امتیاز
یک سال سابق کارمتقاضی و یا همسر وی در کانادا۵ امتیاز
حداقل دو سال تحصیل متقاضی و یا همسر وی در کانادا۵ امتیاز
داشتن خویشاوند توسط متقاضی و یا همسر وی در کانادا از قبیل : پدر و مادر،خواهر،برادر،پدر بزرگ و یا مادر بزرگ، فرزند، نوه،خواهر زاده، برادر زاده۵ امتیاز

اگر قصد مهاجرت از طریق خود اشتغالی به ایالت کبک کانادا را دارید می توانید روش خود اشتغالی کبک را نیز مطالعه نمایید.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

  1. سلام
    من دارای مدرک کارشناسی برق
    با ۷ سال سابقه مرتبط هستم
    سن ۳۴ سال
    و مجرد هستم
    و مدرک ایلتس ندارم
    میخواستم اقدام کنم برای فدرال
    ولی بهم گفتن استان کبک جذب داده
    ولی زبان فرانسه میخواد
    میخواستم شما میتونید برای فدرال برام اقدام کنید

    با تشکر
    امیر محمد اکرمی

    1. سلام ، جهت اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه اکسپرس اینتری فدرال شما می بایست در جدول امتیاز بندی crs point حداقل بالای ۴۵۰ امتیاز کسب نمایید تا شانس انتخاب از طریق اداره مهاجرت را داشته باشید که جهت این منظور شما می بایست آیلتس L8 R7 W7 S7 را ارائه نمایید. در خصوص کبک می بایست از طریق آریما اقدام نمایید که نیاز به دانش فرانسه می باشد.

  2. سلام
    استاد معرق هستم با۱۸ سال سابقه
    همه مدارکو دارم (قراداد ها چکهای دریافتی مالیاتها و …)
    ۳۸ سالمه خانمم ارشد نرس مراقبتهای ویژه هستن با۱۸ سال سابقه
    بدون فرزندهستیم
    ارشد میخونم
    تابلو صادر میکنم اروپا و کانادا ک مدارکش هست

    1. سلام
      همسرتون میتوانند برای برنامه اسکیل ورکر استانی نواسکشیا اقدام کنند این برنامه اقامت میدهد و امتیازتون باید ۶۷ از ۱۰۰شود.برای راهنمایی بیشتر نیاز که اطلاعات کامل تری از شما داشته باشیم و فرم ارزیابی رو در صورت تمایل تکمیل نمایید .

مهاجرت کانادا از طریق کار فنی ،  برنامه مهاجرتی فنی حرفه ای
مهاجرت کانادا از طریق کار فنی ، برنامه مهاجرتی فنی حرفه ای
برنامه نیروی متخصص استان بریتیش کلمبیا
برنامه نیروی متخصص استان بریتیش کلمبیا