مهاجرت کاری کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق فنی حرفه ای

مهاجرت کانادا از طریق کار فنی ، برنامه مهاجرتی فنی حرفه ای

مهاجرت به کانادا از طریق کار فنی و در واقع برنامه مهاجرتی فنی حرفه ای یکی از راه های مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم می باشد. تخصص فنی حرفه ای یکی از مشاغل مورد توجه در کانادا می باشد که برنامه مهاجرتی مختص خود را دارد. برنامه مهاجرت از طریق کار فنی یکی از برنامه های مهاجرتی فدرال می باشد که از طریق اکسپرس اینتری اقدام به انتخاب نیروهای مورد نیاز می نماید. این برنامه از جمله برنامه های مهاجرتی کم هزینه و اقتصادی کانادا می باشد. متقاضیانی که تخصص فنی حرفه ای داشته و در طبقه بندی مشاغل کانادا در زیر شاخه ناک B مشغول به فعالیت می باشند می توانند از طریق برنامه فنی حرفه ای کانادا برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. مدت زمان بررسی پرونده های مهاجرت تخصص و فنی حرفه ای کانادا خیلی کوتاه و سریع می باشد.

Federal Skilled Trades Program
————————————-
مهاجرت به کانادا از طریق فنی حرفه ای فدارل

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق کار فنی

  • سریعترین راه اخذ اقامت دائم (مدت زمان بررسی پرونده حداکثر یکسال)
  • اقتصادی وکم هزینه بودن برنامه مهاجرتی فنی حرفه ای
  • برای کار در کانادا نیاز به داشتن مجوز کار می باشد.
  • متقاضی می تواند در همه ایالت های کانادا مشغول به کار شود
  • متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق کار فنی می تواند در هر شرکتی با توجه به توانایی های خود مشغول به فعالیت گردد.
  • ارائه اقامت دائم به همراه اعضای خانواده متقاضی
  • برخورداری از همه مزایای شهروندی کانادا
  • اخذ پاسپورت کانادا پس از ۳ سال زندگی در کانادا
  • امکان استفاده از خدمات بهداشتی و بیمه رایگان
  • تحصیل رایگان فرزندان در مدارس کانادا
  • امکان استفاده از بورسیه برای شرکت در دوره های مختلف کالج و دانشگاههای کانادا

شرایط برنامه مهاجرت کانادا از طریق مدرک فنی حرفه ای

متقاضیان برنامه اسکیل ورکر کانادا می بایست در سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری از فاکتور های زیر امتیاز کسب نمایند.

شرایط کسب امتیاز از دانش زبان در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق فنی حرفه ای

  • متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق کار فنی برای اینکه واجد شرایط این برنامه مهاجرتی باشند می بایست حداقل مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسه را مطابق شرایط زیر داشته باشند.
  • حداقل نمره زبان CLB5 برای مهارت های شنیداری و گفتاری
  • حداقل نمره زبان CLB4 برای مهارت های نوشتن و خواندن
  • مدرک زبان ارائه شده به مدت ۲ سال از تاریخ صدور معتبر می باشد و در صورتی که در طول بررسی پروسه پروند مهاجرتی تاریخ اعتبار آن به اتمام برسد متقاضی موظف به ارائه مدرک جدید زبان می باشد.

شرایط کسب امتیاز از تجربه کاری در برنامه مهاجرتی فنی حرفه ای کانادا

  • متقاضیان این برنامه مهاجرتی می بایست در یکی از زیر شاخه های ناک NOC B که در زیر به آن اشاره شده سابقه کار داشته باشند:
  • Major Group 72, industrial, electrical and construction trades
  • Major Group 73, maintenance and equipment operation trades
  • Major Group 82, supervisors and technical jobs in natural resources, agriculture and related production
  • Major Group 92, processing, manufacturing and utilities supervisors and central control operators
  • Minor Group 632, chefs and cooks
  • Minor Group 633, butchers and bakers
  • شرح وظایف شغلی متقاضی مهاجرت از طریق کار فنی منطبق با شرح وظایف ناک انتخابی در طبقه بندی مشاغل کانادا باشد.
  • سابقه کاری حداقل ۲ سال در ۵ سال گذشته .
  • ارائه تاییدیه و گواهی های لازم برای تخصص مربوطه و داشتن شرایط ناک موجود در طبقه بندی مشاغل کانادا
  • سابقه کارارائه شده همراه دستمزد بوده و بصورت کارآموزی و بدون حقوق نباشد.
  • داشتن پیشنهاد کاری (جاب آفر) تمام وقت برای حداقل یکسال
  • اخذ تاییدیه های مرتبط با شغل و تخصص خود از طریق سازمان های تعیین شده

سابقه کاری بر اساس الگوی زیر محاسبه می گردد:

  • سابقه کار تمام وقت برای یک شغل : ۳۰ ساعت در هفته برای ۱۲ ماه = ۱ سال کار تمام وقت (۱،۵۶۰ ساعت)
  • یا سابقه کار نیمه وقت : ۱۵ ساعت در هفته برای ۲۴ ماه = ۱ سال کار تمام وقت (۱،۵۶۰ ساعت)
  • سابقه کار تمام وقت برای بیشتر از یک شغل : ۳۰ ساعت در هفته برای ۱۲ ماه در بیشتر از یک شغل = ۱ سال کار تمام وقت (۱،۵۶۰ ساعت )
  • انجام کار پاره وقت کار در صورتیکه بیشتر و یا کمتر از ۱۵ ساعت در هفته بوده ولی در نهایت در طول دوسال جمعا” ۱۵۶۰ ساعت باشد مورد قبول است.
  • سابقه کاری بیشتر از ۳۰ ساعت در هفته موجب محاسبه سابقه کار بیشتر نمی گردد.

شرایط کسب امتیاز از تحصیلات در مهاجرت به کانادا از طریق کار فنی

متقاضیان اخذ ویزای کانادا از طریق کار فنی ملزم به ارائه مدرک تحصیلی نمی باشند ولی در صورتیکه نیاز به کسب امتیاز از این قسمت دارند می بایست مدارک تحصیلی خود را جهت ارزشیابی و تایید نهایی به موسسه WES ( یکی از سازمانهای مورد تایید کانادا ) مبنی بر اینکه مدرک فوق معادل همان مدرک در کانادا می باشد ارسال نمایند.

عدم منع ورود و یا زندگی در کانادا

  • مطابق قوانین کانادا متقاضی مهاجرت از طریق کار فنی جهت ورود و یا زندگی به کانادا منعی نداشته باشد.
  • علت های مختلفی نظیر ارتکاب جرم و یا بیماری های مسری و غیره می تواند مانع ورود و یا زندگی و ماندن متقاضی در کانادا شود.
  • متقاضیان این نکته را در نظر داشته باشند که مصرف نوشیدنی های الکی و مواد مخدر در زمان رانندگی یکی از مواردیست که بعنوان جرم در کانادا مطرح شده و دریافت جریمه و امتیاز منفی در این خصوص می تواند در پرونده مهاجرتی آنها تاثیر گذار باشد. متقاضیانی که در کانادا با ویزای کار و یا ویزای تحصیلی زندگی می کنند می بایست این موضوع را رعایت نمایند تا در هنگام اقدام برای اخذ اقامت دائم دچار مشکل نشوند.
  •  موارد دیگری که می تواند مانع ورود و ماندن افراد در کانادا گردد


با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال
مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال
مهاجرت کانادا از طریق خود اشتغالی در حرفه فرهنگی و ورزشی
مهاجرت کانادا از طریق خود اشتغالی در حرفه فرهنگی و ورزشی