مهاجرت کاری کانادا

اقامت کاری کانادا از طریق مهاجرت به انتاریو برنامه اولویت نیرو انسانی

اقامت کاری کانادا از طریق مهاجرت به انتاریو برنامه اولویت نیرو انسانی

اقامت کاری کانادا از طریق مهاجرت به انتاریو برنامه اولویت نیرو انسانی به وسیله تخصص تجربه کاری، تحصیلات و دانش زبان امکان پذیر می باشد. این برنامه مهاجرتی نیروهای مورد نیاز خود را از طریق سیستم اکسپرس اینتری انتخاب می نماید.افرادیکه شرایط این برنامه مهاجرتی را داشته باشند می توانند جهت اخذ ویزای کانادا و مهاجرت به کانادا اقدام نمایند.


مهاجرت به انتاریو برنامه اولویت نیرو انسانی
—————————————
Human capital category/Ontario’s Express Entry:Human Capital Priorities Stream

شرایط مهاجرت به انتاریو برنامه اولویت نیرو انسانی

در صورت انتخاب برنامه اسکیل ورکر فدرال

  • اخذ ۶۷ امتیاز در سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری
  • داشتن تجربه کاری تمام وقت حداقل یک سال بصورت پیوسته و یا معادل آن بصورت پاره وقت در ناک های ۰,A,B در طبقه بندی مشاغل کانادا
  • تجربه کاری متقاضی اقامت کاری کانادا می بایست بصورت پیوسته بوده و برای حداقل یکسال گپ نداشته باشد. در صورتی که متقاضی در طول یکسال برای دو کارفرما کار نموده ودر زمان تغییر محل کار خود بلافاصله برای کارفرمای دوم در همان ناک شغلی مشابه شروع به فعالیت نموده باشد نیز مورد قبول است.
  • تجربه کاری می بایست ظرف ۵ سال گذشته باشد.
  • تجربه کاری می بایست متناسب با ناک انتخابی در سیستم اکسپرس اینتری انتاریو باشد.
  • تجربه کاری خارج از کانادا و کانادا هر دو مورد قبول می باشد.

در صورت انتخاب برنامه تجربه کانادایی فدرال

  • حداقل یکسال تجربه کاری تمام وقت و یا معادل آن بصورت پاره وقت در ناک های ۰,A,B در طبقه بندی مشاغل کانادا
  • تجربه کاری می بایست در ظرف ۳ سال گذشته باشد.
  • در صورتیکه تجربه کاری بصورت پیوسته نباشد نیز قابل قبول می باشد.
  • تجربه کاری که همزمان با تحصیل در زمان کار آموزی و یا بصورت خوداشتغالی انجام شده پذیرفته نمی گردد.

شرایط زیر نیز برای هر دو روش اسکیل ورکر و تجربه کانادایی باید رعایت گردد

  • تجربه کاری ارائه شده می بایست در یک دوره یکساله و ۱۵۶۰ ساعت انجام شده باشد. ( تجربه کاری ۱۵۶۰ ساعت در کمتر از یکسال پذیرفته نمی شود.)
  • سابقه کار متقاضی اقامت کاری کانادا می بایست بصورت تمام وقت (۳۰ ساعت درهفته -۱۵۶۰ ساعت درسال) و یا بصورت پاره وقت (۱۵ ساعت درهفته-۱۵۶۰ ساعت در ۲ سال) باشد.
  • سابقه کار نیمه وقت برای ۲ کارفرما، در صورتیکه مجموع ساعات کاری به اندازه تمام وقت (۳۰ ساعت در هفته- ۱۵۶۰ ساعت در سال) باشد نیز مورد قبول است.
  • در صورتیکه شغل متقاضی در انتاریو نیاز به داشتن تاییدیه و یا گواهی خاص می باشد،تجربه کاری می بایست بعد از اخذ تاییده ها انجام شده باشد به عبارتی دیگر قسمتی از تجربه کاری که قبل از اخذ تاییده انجام شده پذیرفته نمی گردد.
  • کارهای داوطلبانه و بدون دستمزد بعنوان تجربه کاری پذیرفته نمی گردد.
  • مدرک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکترا از دانشگاه های کانادا و یا کشورهای دیگر
  • داشتن تمکن مالی متناسب با تعداد اعضای خانواده
  • متقاضی اقامت کاری کانادا می تواند برای اثبات تمکن مالی از طریق نشان دادن یکی یا ترکیبی از اسناد بانکی، اسناد اثبات درآمد سالانه و یا پیشنهاد کار استفاده نماید.
  • متقاضیان این برنامه مهاجرتی می بایست تمایل به زندگی انتاریو داشته باشد. (در این خصوص آفیسر پرونده ممکن است مواردی از قبیل تحصیل در انتاریو، داشتن دوست و فامیل در انتاریو، مسافرت های انجام شده به انتاریو را مورد بررسی قراردهد.)

هزینه اپلیکیشن فی اقامت کاری کانادا از طریق مهاجرت به انتاریو برنامه اولویت نیرو انسانی

  • هزینه اپلیکیشن فی مهاجرت به انتاریو برنامه اولویت نیرو انسانی ۱۵۰۰ دلار کانادا می باشد.
  • در صورتیکه مدارک مورد نیاز این پرونده مهاجرتی ناقص ارسال گردد این پرونده مرجوع و اپلیکیشن فی پرداختی نیز مرجوع می گردد.
  • در صورتیکه پس از بررسی پرونده این پرونده مهاجرتی به هر دلیلی مردود گردد هزینه اپلیکیشن فی در این مورد مرجوع نمی گردد.

* زمان تقریبی بررسی پرونده حدودا ۹۰ روز می باشد.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان انتاریو
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان انتاریو
مهاجرت کانادا از طریق تخصص انتاریو ، نیروهای متخصص فرانسه زبان
مهاجرت کانادا از طریق تخصص انتاریو ، نیروهای متخصص فرانسه زبان