مهاجرت کاری کانادا

اکسپرس اینتری نیوبرانزویک ، اقامت نیوبرانزویک کانادا

اکسپرس اینتری نیوبرانزویک ، اقامت نیوبرانزویک کانادا

اکسپرس اینتری نیوبرانزویک کانادا یکی از برنامه های استانی کانادا می باشد . متقاضیانی که شرایط این برنامه را داشته می باشند می توانن جهت اقامت نیوبرانزویک کانادا اقدام نمایند . اداره مهاجرت نیوبرانزویک ازمیان افرادی که ابراز تمایل و علاقه مندی نسبت به این ایالت داشته اند با توجه به اولویت های زیر اقدام به پذیرش مهاجر می نماید .

  • انتخاب افراد واجد شرایط از بالاترین امتیاز
  • داشتن سوابق تحصیلی و کاری در بخش ها وتخصص های دارای اولویت و تعیین شده توسط ایالت نیوبرانزویک
  • داشتن تمکن مالی مورد نیاز متناسب با تعداد اعضای خانواده
  • توانایی مشارکت و داشتن نقش مثبت در بازارکار و اقتصاد ایالت نیوبرانزویک

برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزویک
—————————————-
Express Entry New Brunswick

برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزویک EELMS

متقاضیان اقامت کانادا از طریق برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزویک New Brunswick Labour Market Stream می بایست شرایط زیر را داشته باشند .

شرایط برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزویک

  • تمایل به زندگی و کار در نیوبرانزویک
  • داشتن سن بین ۲۲ تا ۵۵ سال
  • دانش زبان انگلیسی و یا فرانسه معادل CLB7
  • داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم ( ارزیابی مدرک تحصیلی توسط سازمان WES )
  • داشتن تجربه کاری به مدت حداقل یکسال (۱۵۶۰ ساعت) درتخصص اصلی خود و در ده سال گذشته در ناک های شغلی ۰ , A و B
  • داشتن تمکن مالی متناسب با تعداد اعضای خانواده
  • داشتن شرایط و فاکتور ها ی لازم در برنامه نیروهای متخصص فدارل (کسب ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز مطابق جدول زیر)

کسب امتیاز از دانش زبان انگلیسی و یا فرانسه در برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزویک

متقاضیان برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزویک می توانند حداکثر تا ۲۸ امتیاز مطابق از دانش زبان خود کسب نمایند. حداقل نمره زبان برای واجدین شرایط این برنامه مهاجرتی CLB7 می باشد.

WritingReadingListeningSpeakingامتیاز زبان اول
۶ امتیاز ۶ امتیاز۶ امتیاز۶ امتیازCLB9 و بالاتر
۵ امتیاز۵ امتیاز۵ امتیاز۵ امتیازCLB8
4 امتیاز۴ امتیاز۴ امتیاز۴ امتیازCLB7
نمی توانید اقدام کنید نمی توانید اقدام کنید نمی توانید اقدام کنید نمی توانید اقدام کنید CLB6 و پایین تر

در این سیستم هر یک از مهارت های زبان به صورت جداگانه امتیاز دارد. جهت محاسبه امتیاز زبان در اکسپرس اینتری، امتیاز هر ۴ مهارت زبان درسطوح مختلف با هم جمع می گردد.
مثال :مدرک زبان به نمارت زیر:
۴ امتیاز = Speaking CLB7
5 امتیاز = Listening CLB8
6 امتیاز = Reading CLB9
4 امتیاز = Writnig CLB7
4+5+6+4=19 امتیاز
جهت اقدام از طریق سیستم اکسپرس اینتری ،متقاضیان می بایست حداقل مدرک زبان معادل CLB7 هر همه مهارت ها داشته باشند. در صورتی که نمره زبان در سطح CLB6 و یا پایین تر باشد نمی توان از طریق این سیستم اقدام نمود.

کسب امتیاز از زبان دوم در برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزویک

در این سیستم در صورت داشتن مهارت زبان دوم حداکثر ۴ امتیاز مطابق جدول زیر می توان کسب نمود.

امتیاز زبان دومامتیاز
سطح هر ۴ مهارت زبان در سطح CLB5 و بالا۴ امتیاز
سطح هر ۴ مهارت زبان در سطح CLB4 و پایین۰ امتیاز

امتیاز تحصیلات در اکسپرس اینتری جهت اقامت نیوبرانزویک

متقاضیان اقامت نیوبرانزویک از طریق اکسپرس اینتری برای کسب امتیاز از مدرک تحصیل خود می بایست مدرک تحصیلی خود را از طریق سازمان های مورد تایید در کانادا که یکی از آن ها سازمان WES می باشد، ارزیابی وگزارش نهایی مبنی بر اینکه مدرک تحصیلی متقاضی معادل همان مدرک در کانادا می باشد را ارائه دهند. حداکثر امتیاز این قسمت ۲۵ می باشد.

مدرک تحصیلیامتیاز
دیپلم۵
مدرک و یا گواهی دوره یکساله کالج و یا دانشگاه۱۵
کاردانی۱۹
دو مدرک دانشگاهی(یک مدرک سه ساله و یا بیشتر) ۲۱
کارشناسی۲۲
کارشناسی ارشد۲۳
دکترا۲۵

کسب امتیاز از سابقه کار در برنامه اقامت نیوبرانزویک از طریق اکسپرس اینتری

متقاضیان برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزویک بابت سابقه کاری در ده سال گذشته امتیاز کسب می نمایند. واجدالشرایطی این برنامه مهاجرتی می بایست حداقل یکسال سابقه کار تمام وقت (۱۵۶۰ ساعت ) و یا معادل آن را بصورت نیمه وفت داشته باشند. تجربه کاری می بایست در طبقه بندی مشاغل کانادا در ناک های ۰ , A و B باشد . سابقه کار می بایست با دستمزد همراه باشد . ( کار آموزی و کارهای داوطلبانه مورد قبول نمی باشد .)

سابقه کارامتیاز
یک سال سابقه کار۹ امتیاز
۲ تا ۳ سال سابقه کار۱۱ امتیاز
۴ تا ۵ سال سابقه کار۱۳ امتیاز
سابقه کار ۶ سال به بالا۱۵ امتیاز

کسب امتیاز از فاکتور سن در این برنامه ایالتی

متقاضیان مهاجرت به نیوبرانزویک از طریق سیستم اکسپرس اینتری می توانند مطابق جدول زیر از فاکتور سن امتیاز کسب نمایند .

سنامتیاز
کمتر از ۲۲ سالصفر
۲۲ تا ۳۵ سال۱۲ امتیاز
۳۶ سال۱۱ امتیاز
۳۷ سال۱۰ امتیاز
۳۸ سال۹ امتیاز
۳۹ سال۸ امتیاز
۴۰ سال۷ امتیاز
۴۱ سال۶ امتیاز
۴۲ سال۵ امتیاز
۴۳ سال۴ امتیاز
۴۴ سال۳ امتیاز
۴۵ سال۲ امیتاز
۴۶ سال۱ امیتاز
۴۷ سال و بالاترصفر

کسب امتیاز از داشتن پیشنهاد کار ( جاب آفر ) از کارفرمایی در نیوبرانزویک

متقاضیان مهاجرت واقامت نیوبرانزویک از طریق سیستم اکسپرس اینتری در صورت داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرما در نیوبرانزویک با شرایط زیر ، می توانند امتیاز کسب نمایند .

پیشنهاد کار می بایست قبل از درخواست متقاضی برای برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزویک هماهنگ شده باشد.
تصورت تمام وقت و از یک کارفرمای نیوبرانزویک باشد.
در طبقه بندی مشاغل کانادا در ناک های ۰ , A و B باشد.
دستمزد پرداختی متناسب با میزان استاندارد شغل مشابه در نیوبرانزویک باشد
شهروند کانادا و یا افراد مقیم دائم واجد شرایط در آن موقعیت شغلی وجود نداشته باشد.

جاب آفرامتیاز
داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرما در کانادا۱۰ امتیاز

کسب امتیاز از فاکتورهای انطباق پذیری در برنامه اقامت نیوبرانزویک سیستم اکسپرس اینتری

متقاضیان اقامت کانادا نیوبرانزویک از طریق اکسپرس اینتری حداکثر ۱۰ امتیاز می توانند از طریق فاکتورهای انطباق پذیری مطابق با جدول زیر کسب نمایند

فاکتورهای انطباق پذیری امتیاز
مدرک زبان همسر با سطح مهارت حداقل CLB 4 5 امتیاز
دو سال تحصیل تمام وقت بصورت تمام وقت در دبیرستان و یا دانشگاه های نیوبرانزویک۵ امتیاز
دو سال تحصیل همسر، بصورت تمام وقت در دبیرستان و یا دانشگاه های نیوبرانزویک ۵ امتیاز
حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت در نیوبرانزویک۱۰ امتیاز
حداقل یک سال سابقه کار همسر بصورت تمام وقت درنیوبرانزویک۵ امتیاز
داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرما درنیوبرانزویک۵ امتیاز
داشتن خویشاوندان نزدیک درنیوبرانزویک۵ امتیاز

منظور از خویشاوندان نزدیک در نیوبرانزویک : والدین ،مادر بزرگ و پدر بزرگ ، فرزند ، نوه ، خواهر ، برادر، عمه ، عمو ،دایی ، خاله ،خواهر زاده و برادر زاده و بالای ۱۸ سال سن که شهروند کانادا و یا مقیم دائم PR هستند می باشد .

متقاضیان این برنامه مهاجرتی می بایست در صورت نیاز جهت مصاحبه حضوری در نیوبرانزویک حاضر شود .

متقاضیان زیر واجد شرایط برنامه اکسپرس اینتری نیوبرانزوک نمی باشند.

متقاضیان در شرایط زیر واجد شرایط این برنامه مهاجرتی نمی باشند.

  • درخواستی برای سایر برنامه های مهاجرت کانادا داشته باشند .
  • قصد کار در شغلی را داشته باشند که در طبقه بندی ملی مشاغل کانادا، جزو مشاغل سطح C یا D باشد.
  • در زمان دریافت دعوتنامه توسط اداره ی NBPNP در کشور سکونت خود، وضعیت اقامت دائمی نداشته باشند.
  • اداهای بشردوستانه و دلسوزانه حل نشده ای در کانادا داشته باشند.
  • مدعیان بشردوستانه ی ساکن در کانادا باشند که درخواستشان رد شده است.
  • ادعای پناهندگی حل نشده ای در کانادا داشته باشند.
  • مدعیان پناهندگی ساکن در کانادا باشند که درخواستشان رد شده باشد.
  • دستور اخراج آنها از کانادا صادر شده باشد.
  • ممنوع الورود به کانادا باشند.
  • در حال گذراندن تحصیلات بعد از متوسطه به صورت تمام وقت باشند.
  • افرادی که دارای مجوز معتبر کار پس از تحصیل دولت فدرال باشند ولی شغلشان جزو مشاغل سطح C یا D دسته بندی شود.
  • آن دسته از افرادی که پرستار خانگی هستند.
  • کارگران فصلی، اتفاقی یا پاره وقت
  • افرادی که شغلشان در نیوبرانزویک واقع نیست.
  • افرادی که قصد شروع یک کسب و کار یا خوداشتغالی در نیوبرانزویک را دارند.
  • آفرادی که نتوانند مستندات داشتن بودجه ی مالی کافی را ارائه نمایند.

در صورتیکه شرایط این برنامه مهاجرتی را نداشته باشید می توانید با بررسی راه های مهاجرت به کانادا و یا بررسی شرایط ویزای کانادا ، مناسب ترین برنامه اقامتی را برای خود انتخاب نمایید.

در صورتیکه شرایط تحصیل در کانادا را داشته باشید می توانید با ادامه تحصیل در کانادا ضمن افزایش امتیاز خود در برنامه مهاجرتی ،مسیر مهاجرت را برای خود هموار سازید .

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری یوکان Yukon Express Entry
برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری یوکان Yukon Express Entry
برنامه نیروی ماهر نیوبرانزویک با حمایت کارفرما
برنامه نیروی ماهر نیوبرانزویک با حمایت کارفرما