مهاجرت کاری کانادا

شرایط مهاجرت اکسپرس اینتری آلبرتا

اکسپرس اینتری آلبرتا ، شرایط و امتیازبندی

برنامه اکسپری اینتری آلبرتا کانادا به این استان این اجازه را می دهد تا از طریق سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری نیروهای مورد نیاز خود را انتخاب و برای آن ها دعوتنامه استانی ارسال نماید. متقاضیانی که خویشاوندی در این ایالت دارند و یا بتوانند نقش مهمی در توسعه و تنوع اقتصادی این استان ایفا کنند، می تواند از طریق ویزای اکسپرس اینتری برای مهاجرت و اقامت استان آلبرتا اقدام نمایند. فارغ التحصیلان بین المللی موسسات و دانشگاه های کانادا نیز می توانند در صورت داشتن شرایط مهاجرت اکسپرس اینتری آلبرتا، از طریق این برنامه جهت اخذ ویزای کانادا و اقامت کانادا اقدام نمایند.

برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری آلبرتا
—————————————-
Alberta Express Entry Stream

شرایط مهاجرت اکسپرس اینتری آلبرتا

متقاضیان این برنامه اکسپرس اینتری استانی می بایست شرایط یکی از برنامه های مهاجرت فدرال زیر را داشته باشند :

امتیازبندی برنامه ورود سریع آلبرتا

در صورتی که متقاضیان این برنامه مهاجرتی ورود سریع آلبرتا یک یا چند مورد از عوامل انطباق پذیری زیر را داشته باشند، احتمال دریافت دعوتنامه از این استان را بیشتر خواهند نمود :

  • داشتن جاب آفر از یک کارفرمای در آلبرتا و یا داشتن سابقه کار درآلبرتا
  • فارغ التحصیلان یکی از موسسات و یا کالج و دانشگاه آلبرتا به همراه پیشنهاد کار معتبر
  • داشتن خویشاوند در آلبرتا ( پدر ،مادر ، فرزند ، خواهر ،برادر ) به صورت اقامت دائم و یا شهروند کانادا (سیتیزن )

در شرایط زیر امکان دریافت دعوتنامه استانی آلبرتا کاهش می یابد :

  • پروفایل اکسپری اینتری متقاضی در ۳ ماه آینده منقضی گردد .
  • مشغول به کار در مشاغل دستمزد کم و یا زیاد آلبرتا لیست مشاغل
  • مشغول به کار در لیست مشاغل غیر قابل قبول جریان فرصت های آلبرتا

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

6 نظر در “اکسپرس اینتری آلبرتا ، شرایط و امتیازبندی

  1. سلام دوستان
    وقتتون بخیر
    من لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات دارم – IT و حدودا ۹ سال سابقه کار بدونه بیمه و ۵ سال با بیمه . ۲۷ سالمه و تخصص م برنامه نویسی Full stack هستش. آیلتس ۶.۵ هم دارم. میخواستم بپرسم که بنظرتون بهترین راهی که بتونم اقامت یا ویزای کانادا رو دریافت کنم از چه طریقی هست؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
    سپاس 🌹🙏

    1. سلام . شما اگر فوق لیسانس داشتید و آیلتس s7 r7 w7 L8 می توانستید از طریق برنامه مهاجرت نیروی متخصص فدرال اقدام کنید . البته در صورتی که ایالتهایی مثل ساسکاچوان و یا نواسکوشیا هم تو لیست رشته های مورد نیازشان مهندس فناوری اطلاعات را درخواست کنند، از این طریق نیز می توانید اقدام کنید .

  2. با سلام.اگر کسی ۳۰۰ امیتاز به بالا داشته باشه امکان داره استان آلبرتا واسش دعوت نامه بفرسته برای نیروی متخصص فدرال…؟؟؟تشکر…

    1. با سلام . تفریبا” یک سال . درصورتیکه جاب آفر از یک کارفرما در ایالت آلبرتا داشته و یا خویشاوند در ایالت آلبرتا داشته باشید و یا اینکه فارغ التحصیل یکی از موسسات آموزشی در آلبرتا باشید شانس بیشتری جهت دریافت دعوتنامه از طریق برنامه اکسپرس اینتری آلبرتا خواهید داشت .در غیر اینصورت دیگر شرایط انواع ویزای کانادا را برسی نمایید .

مهاجرت به آلبرتا کانادا ، شرایط برنامه اقامت جریان فرصت
مهاجرت به آلبرتا کانادا ، شرایط برنامه اقامت جریان فرصت
مهاجرت به کانادا از طریق PEQ  ، دسته نیروی کار خارجی کبک
مهاجرت به کانادا از طریق PEQ ، دسته نیروی کار خارجی کبک