مهاجرت کاری کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی

مهاجرت از طریق تجربه کانادایی : اقامت دائم کانادا از طریق کار

مهاجرت از طریق تجربه کانادایی یکی از برنامه های مهاجرتی فدرال کانادا می باشد . اقامت دائم کانادا از طریق کار و اخذ ویزای کانادا بوسیله این برنامه مهاجرتی امکان پذیر است. برنامه مهاجرت از طریق تجربه کانادایی که به صورت مخفف (CEC) نوشته می شود از جمله برنامه های سریع و کم هزینه مهاجرتی کانادا می باشد. این برنامه مهاجرتی همانطور که از اسمش مشخص است مختص متقاضیانی می باشد که دارای تجربه کاری در کانادا می باشند. مدت زمان بررسی این برنامه مهاجرتی بسیار کوتاه می باشد.

متقاضیانی که از طریق برنامه مهاجرت از طریق تجربه کانادایی فدرال اقدام نمایند کارت اقامت دائم دریافت نموده و از تمامی مزایای شهروندی کانادا به جز حق رای برخوردارند. این افراد در صورت ۳ سال زندگی در کانادا موفق به اخذ پاسپورت کانادایی (سیتیزن) می شوند. البته از آنجایی که متقاضیان اقامت کانادا از طریق کار( برنامه تجربه کاری کانادا) قبل از سابمیت پرونده برای این برنامه مهاجرتی ، توسط ویزای کار و یا ویزای تحصیلی در کانادا حضور داشته اند، لذا مدت زمان تحصیل و یا کار، یکسال از ۳ سال مورد نیاز اخذ پاسپورت کانادایی محاسبه شده و در نهایت دو سال پس از اخذ PR می توانند برای دریافت پاسپورت کانادایی اقدام و سیتیزن شوند.


مهاجرت به کانادا از طریق برنامه تجربه کانادایی
——————————-
Canadian Experience Class

مزایای دریافت اقامت دائم کانادا از طریق کار و برنامه تجربه کانادایی فدرال

  • سریعترین راه مهاجرت به کانادا (مدت زمان بررسی پرونده شش ماه)
  • اقتصادی وکم هزینه بودن این برنامه مهاجرتی
  • نیاز به داشتن جاب آفر (پیشنهاد کاری) نمی باشد.
  • برای کار در کانادا نیاز به داشتن مجوز کار می باشد.
  • متقاضی می تواند در همه ایالت های کانادا مشغول به کار شود.
  • متقاضی می تواند در هر شرکتی با توجه به توانایی های خود مشغول به فعالیت گردد.
  • ارائه اقامت دائم به همراه اعضای خانواده متقاضی
  • برخورداری از همه مزایای شهروندی کانادا
  • اخذ پاسپورت کانادا پس از ۳ سال زندگی در کانادا
  • امکان استفاده از خدمات بهداشتی و بیمه رایگان
  • امکان استفاده از بورسیه برای شرکت در دوره های مختلف کالج و دانشگاه های کانادا
  • تحصیل رایگان فرزندان در مدارس کانادا
  • عدم نیاز به ارائه تمکن مالی
  • پس از دوسال امکان درخواست پاسپورت کانادایی و سیتیزنی میسر می باشد (با توجه به اینکه این متقاضیان بابت تحصیل و یا کار در کانادا حضور داشته اند یکسال بابت این دوره درنظر گرفته می شود)

شرایط اقامت دائم کانادا از طریق کار و برنامه تجربه کانادایی

برنامه مهاجرتی تجربه کانادایی از طریق سیستم اکسپرس اینتری انجام می گردد. متقاضیان می بایست برای کسب امتیاز در سیستم اکسپرس اینتری پروفایل ایجاد نمایند.

شرایط کسب امتیاز از دانش زبان در برنامه مهاجرتی تجربه کاری کانادا

متقاضیان اقامت دائم کانادا از طریق کار و برنامه مهاجرتی تجربه کاری کانادا (فدرال) برای اینکه واجد شرایط این برنامه مهاجرتی باشند می بایست حداقل مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسه متناسب با ناک شغلی خود را داشته باشند.

مدرک زبان ارائه شده به مدت ۲ سال از تاریخ صدور معتبر می باشد و در صورتی که در طول بررسی پروسه پرونده مهاجرتی تاریخ اعتبار آن به اتمام برسد متقاضی موظف به ارائه مدرک جدید زبان می باشد. مدارک زبان انگلیسی و فرانسه زیر مورد قبول می باشد:

  • مدرک زبان CELPIP
  • مدرک زبان IELTS
  • مدرک زبانTEF CANADA
  • مدرک زبانTSCF CANADA

شرایط کسب امتیاز از تجربه کاری در برنامه مهاجرتی تجربه کار کانادایی

متقاضیان این برنامه مهاجرتی می بایست حداقل یکسال در یکی از ناک های زیر منطبق با شرح وظیفه آن شغل در کانادا مشغول به کار و سابقه کار داشته باشند.

  • (Managerial jobs (skill type 0
  • (Professional jobs (skill level A
  • (Technical jobs and skilled trades (skill level B
  • شرح وظایف شغلی متقاضی اقامت کانادا از طریق کار و برنامه تجربه کانادایی منطبق با شرح وظایف ناک انتخابی در طبقه بندی مشاغل کانادا باشد.
  • سابقه کاری ارائه شده در ۳ سال گذشته باشد.
  • سابقه کارارائه شده همراه دستمزد بوده و به صورت کارآموزی و بدون حقوق نباشد.
  • سابقه کاری ارائه شده می تواند در یک یا چند ناک متفاوت انجام شده باشد.
  • سابقه کاری خوداشتغالی ویا کار همزمان با دوره دانشجویی مورد قبول نمی باشد.

سابقه کاری بر اساس الگوی زیر محاسبه می گردد:

  • سابقه کار تمام وقت برای یک شغل : ۳۰ ساعت در هفته برای ۱۲ ماه = ۱ سال کار تمام وقت (۱،۵۶۰ ساعت)
  • یا سابقه کار نیمه وقت : ۱۵ ساعت در هفته برای ۲۴ ماه = ۱ سال کار تمام وقت (۱،۵۶۰ ساعت)
  • سابقه کار تمام وقت برای بیشتر از یک شغل : ۳۰ ساعت در هفته برای ۱۲ ماه در بیشتر از یک شغل = ۱ سال کار تمام وقت (۱،۵۶۰ ساعت )
  • انجام کار پاره وقت کار در صورتیکه بیشتر و یا کمتر از ۱۵ ساعت در هفته بوده ولی در نهایت در طول دوسال جمعا” ۱۵۶۰ ساعت باشد مورد قبول است.
  • سابقه کاری بیشتر از ۳۰ ساعت در هفته موجب محاسبه سابقه کار بیشتر نمی گردد.
  • انجام کار پاره وقت کار در صورتی که بیشتر و یا کمتر از ۱۵ ساعت در هفته بوده ولی در نهایت در طول دوسال جمعا ۱۵۶۰ ساعت باشد مورد قبول است.
  • سابقه کاری بیشتر از ۳۰ ساعت در هفته موجب محاسبه سابقه کار بیشتر نمی گردد.

شرایط کسب امتیاز از تحصیلات در برنامه مهاجرتی تجربه کاری کانادا

متقاضیان اقامت کانادا از طریق کار برای برنامه مهاجرتی تجربه کاری کانادایی ملزم به ارائه مدرک تحصیلی نمی باشند ولی در صورتیکه نیاز به کسب امتیاز از این قسمت دارند می بایست مدارک تحصیلی خود را جهت ارزیابی و تایید نهایی مبنی بر اینکه مدرک فوق معادل همان مدرک در کانادا می باشد برای یکی از موسسات معتبر تایید مدرک تحصیلی در کانادا همانند موسسه WES ارسال نمایند.

کسب امتیاز از سن در برنامه مهاجرتی تجربه کاری کانادا

متقاضیان اقامت کانادا از طریق کار و برنامه مهاجرتی تجربه کاری کانادایی با توجه به سن خود می توانند امتیاز متفاوتی در جدول امتیاز بندی اکسپری اینتری کسب نمایند. اگر چه در این برنامه مهاجرتی الزاما” نیاز به ارائه مدرک تحصیلی نمی باشد ولی پیشنهاد می گردد برای اینکه امتیاز بیشتری در این برنامه مهاجرتی کسب نمایید حتما مدرک تحصیلی خود را ارزیابی و ارائه نمایید.

برخی از سوالات متداول در زمینه اقامت کانادا از طریق کار و برنامه تجربه کانادایی

زمانیکه متقاضی برای برنامه تجربه کانادایی سابمیت کرده و منتظر اعلام نتیجه می باشد اگر تاریخ انقضای ویزای کار بعد از تحصیل (PGWP) او به اتمام برسد می تواند مجددا برای PGWP اقدام نماید ؟


اگر در زمان انتظار اعلام نتیجه برنامه تجربه کانادایی تاریخ ویزای PGWP به اتمام رسید ،از آنجاییکه این مجوز کار فقط یک مرتبه صادر می گردد متقاضی می تواند در خواست تمدید ویزای کار از طریق (bridging open work permit) نماید.

اگر متقاضی در ایالت کبک در حال حاضر زندگی می کند همچنان می تواند از طریق برنامه مهاجرتی تجربه کانادایی برای اخذ اقامت دائم (PR) اقدام نماید ؟


بله در صورتی که متقاضی اعلام نماید که قصد زندگی در خارج از کبک را دارد می تواند از طریق برنامه تجربه کانادایی اقدام نموده و در صورتی که در کبک مشغول به کار بوده است نیز می تواند آن را به عنوان سابقه کار در این برنامه ارائه نماید.

اگر متقاضی در گذشته تست پزشکی داده باشد مجددا” برای این برنامه مهاجرتی می بایست تست پزشکی انجام دهد ؟


بله همه متقاضیان برنامه های مهاجرتی که منجر به اقامت دائم می شوند می بایست حتی اگر در گذشته تست پزشکی انجام داده اند مجددا” این تست را انجام دهند.

عدم منع ورود و یا زندگی در کانادا

  • مطابق قوانین کانادا متقاضی جهت ورود و یا زندگی به کانادا منعی نداشته باشد.
  • علت های مختلفی نظیر ارتکاب جرم و یا بیماری های مسری و غیره می تواند مانع ورود و یا زندگی و ماندن متقاضی در کانادا شود.
  • متقاضیان این نکته را در نظر داشته باشند که مصرف نوشیدنی های الکی و مواد مخدر در زمان رانندگی یکی از مواردی است که بعنوان جرم در کانادا مطرح شده و دریافت جریمه و امتیاز منفی در این خصوص می تواند در پرونده مهاجرتی آنها تاثیر گذار باشد. متقاضیانی که در کانادا با ویزای کار و یا ویزای تحصیلی زندگی می کنند می بایست این موضوع را رعایت نمایند تا در هنگام اقدام برای اخذ اقامت دائم دچار مشکل نشوند. موارد دیگری که می تواند مانع ورود و ماندن افراد در کانادا گردد

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

مهاجرت کاری به کانادا انتاریو : نیروهای متخصص دارای پیشنهاد کار
مهاجرت کاری به کانادا انتاریو : نیروهای متخصص دارای پیشنهاد کار
مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال
مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال