مهاجرت تحصیلی کانادا

نامه پذیرش تحصیلی کانادا جهت اخذ ویزای تحصیلی

نامه پذیرش تحصیلی کانادا جهت اخذ ویزای تحصیلی

متقاضی تحصیل در کانادا می بایست از موسسات ،مدرسه،دانشگاه، کالجی اقدام به اخذ پذیرش نمایند که Designated learning institutions باشند و کد (DLI) داشته باشند. موسساتی دارای این کد می باشند که از طرف دولت مرکزی و ایالتی برای پذیرش دانشجویان خارجی و بین المللی تاییدیه داشته باشند. تمامی مدارس ابتدایی و متوسطه کانادا دارای این کد می باشند. نامه پذیرش تحصیلی کانادا ، یکی از مدارک ضروری و مورد نیاز برای اخذ استادی پرمیت و در نهایت ویزای تحصیلی می باشد.

اطلاعات مورد نیاز مندرج در نامه پذیرش تحصیلی کانادا

نامه پذیرش تحصیلی کانادا دارای فرمت مخصوص بوده و می بایست تمامی اطلاعات مورد نیاز در سربرگ رسمی موسسه درج شده باشد.

  • نام و نام خانوادگی،تاریخ تولد و آدرس محل زندگی
  • اسم موسسه آموزشی،مدرسه،کالج و یا دانشگاه و اطلاعات تماس
  • شماره کد DLI
  • تلفن، فاکس، وب سایت و ایمیل موسسه
  • نوع موسسه آموزشی (خصوصی و یا عمومی و غیره)
  • رشته یا برنامه تحصیلی، سطح و سال تحصیلی که دانشجو پذیرفته شده است.
  • طول دوره تحصیلی و تاریخ تقریبی پایان دوره تحصیلی
  • زمان شروع دوره تحصیلی انتخابی
  • آخرین تاریخ و زمانی که که دانشجو و یا دانش آموز می تواند برای دوره مورد نظر ثبت نام نماید.
  • سال تحصیلی که دانشجو وارد می شود.
  • مشخص کردن نوع دوره تحصیلی ،تمام وقت یا پاره وقت
  • هزینه تحصیل دوره انتخابی
  • بورسیه (در صورت وجود)
  • تاریخ انقضا نامه پذیرش تحصیلی
  • شرایط مربوط به پذیرش یا ثبت نام، مانند پیش نیازهای تحصیلی، سطح تحصیلی مورد نیاز، مدارک زبان مورد قبول و غیره
  • مشخصات کامل و شفاف از موسسه آموزشی که معمولا از طریق سربرگ رسمی موسسه آموزشی مشخص می گردد.
  • متقاضیان تحصیل در کبک نیاز به اخذ مدرک Quebec Acceptance Certificate) CAQ) دارند.

نمونه نامه پذیرش تحصیلی

*اعضای خانواده افرادی که با ویزای کار و یا ویزای تحصیلی در کانادا می باشند برای تحصیل نیاز به گرفتن نامه پذیرش تحصیل ندارند. هر چند در برخی موارد ممکن است در خواست گردد.

نامه پذیرش تحصیلی مشروط (کاندشنال)

متقاضیان تحصیل در کانادا می توانند برای دوره تحصیلی بصورت مشروط و کاندشنال اقدام نمایند. دوره تحصیلی مشروط به معنی گذراندن یک دوره پیش نیاز برای ادامه تحصیل در دوره اصلی می باشد. در این صورت نامه پذیرش تحصیلی کانادا کاندشنال بوده و در آن مشخص شده که دانشجو در صورت گذراندن دوره پیش نیاز با موفقیت، اجازه تحصیل در دوره اصلی انتخابی را خواهد داشت. به عنوان مثال ممکن است تحصیل در دوره انتخابی مورد نظر متقاضی، با توجه به سطح دانش زبان او، نیازمند گذراندن یک دوره زبان انگلیسی (ESL ) و یا زبان فرانسه (FSL) بعنوان پیش نیاز باشد ( ویزای تحصیلی کانادا بدون نیاز به مدرک زبان ). در این صورت مجوز تحصیلی صادر شده متناسب با طول دوره پیش نیاز بوده و پس از اتمام آن مجددا مجوز تحصیلی برای دوره اصلی صادر می گردد.

دانشجویان بین المللی در کانادا در حین گذراندن دوره پیش نیاز زبان اجازه کار نداشته و فقط زمانی که پیش نیاز زبان را با موفقیت به اتمام رسانده و دوره اصلی را شروع می نمایند اجازه کار خواهند داشت .

نامه پذیرش تحصیلی برای دوره هایی که در دو موسسه بصورت مشترک برگزار می گردد

در صورتی که دوره تحصیلی مورد نظر دانشجو در دو موسسه آموزشی بصورت مشترک برگزار می گردد (بعنوان مثال : برخی از دورس در کالج و برخی دیگر در یک دانشگاه)، می بایست در نامه پذیرش تحصیلی کانادا بصورت شفاف و کامل به این نکته اشاره شده باشد. همچنین ضمن اینکه هر دو موسسه آموزشی می بایست مورد تایید و کد (DLI) داشته باشند، نامه پذیرش تحصیلی نیز باید از موسسه ای که دانشجو از آن شروع به تحصیل می نماید گرفته شود. در این نامه باید دوره و ترم هایی که توسط موسسه دوم ارائه می گردد به همراه نام ،آدرس و مشخصات کامل آن درج گردد.

تحصیل در کانادا می تواند مسیر مهاجرت به کانادا را برای متقاضیان ویزای کانادا هموار و آسان ترسازد.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

شرایط تمدید ویزای دانشجویی کانادا ، مراحل تمدید ویزای تحصیلی
شرایط تمدید ویزای دانشجویی کانادا ، مراحل تمدید ویزای تحصیلی
مجوز تحصیلی کانادا جهت اخذ ویزای تحصیلی
مجوز تحصیلی کانادا جهت اخذ ویزای تحصیلی