مهاجرت تحصیلی کانادا

مجوز تحصیلی کانادا

مجوز تحصیلی کانادا جهت اخذ ویزای تحصیلی

مجوز تحصیلی کانادا چیست ؟ مجوز تحصیلی مدرک و یا سندی ست که به متقاضیان تحصیل در مدارس و دانشگاههای کانادا اجازه داده می دهد تا در این موسسات که مورد تایید دولت کانادا بوده و دارای کد DLI می باشند تحصیل نمایند. مجوز تحصیلی ویزا نمی باشد و متقاضیان تحصیلی در کانادا نمی توانند تنها با داشتن مجوز تحصیلی به کانادا ورود نمایند و می بایست برای اخذ ویزای تحصیلی و اقامت کانادا پس از دریافت مجوز تحصیلی اقدام نمایند.

شرایط تحصیل در کانادا و اخذ مجوز تحصیلی

  • متقاضیان تحصیل در کانادا می بایست شرایط زیر را داشته باشند
  • ثبت نام در یکی از موسسات آموزشی : مدرسه، کالج و دانشگاه درکانادا که دارای کد DLI باشد.
  • اثبات داشتن تمکن مالی لازم برای پرداخت شهریه دوره تحصیلی
  • اثبات پشتیبانی مالی لازم متناسب با تعداد اعضای خانوده همراه خود
  • اخذ نامه سوء پیشینه
  • در صورت نیاز و درخواست افیسر اقدام به انجام تست پزشکی نمایند.
  • افیسر را قانع نمایند که در پایان تحصیل بصورت غیرقانونی در کانادا زندگی نمی کنند و در صورت عدم تمدید ویزا پس از تحصیل به کشور خود باز می گردند.

شرایط حفظ مجوز تحصیلی

  • مجوز تحصیلی (استادی پرمیت) دارای شرایطی می باشد که دانشجویان بین المللی می بایست پس از ورود به کانادا و در تمام طول دوره تحصیلی ملزم رعایت نمایند و در صورت عدم رعایت موارد فوق، مجوز تحصیلی باطل و ملزم به ترک کشور کانادا می شوند.
  • ثبت نام در موسسه آموزشی مورد تایید DLI
  • حضور مستمر در همه ترمهای کلاسهای دوره آموزشی
  • رها کردن دوره تحصیلی حداکثر ۱۵۰ روز و در موارد ضروری و مجاز شناخته شده امکان پذیر می باشد.
  • اطلاع رسانی در صورت تعویض موسسه آموزشی
  • تلاش در به اتمام رساندن دوره تحصیلی
  • متعهد به ترک کانادا پس از اتمام دوره تحصیلی و تاریخ انقضای استای پرمیت، در صورتی که از راه های قانونی ویزای خود را تمدید نکرده اید.
  • در مواردی که پس از اخذ مجوز تحصیلی، موسسه مربوطه DLI خود را از دست داده و مورد تایید دولت کانادا جهت تحصیل دانشجویان بین المللی نباشد، دانشجو می تواند تا زمان انقضای استادی پرمیت خود به ادامه تحصیل در آن موسسه آموزشی ادامه دهد و در صورت نیاز به تمدید استادی پرمیت می بایست در موسسه ای که دارای کد (DLI) می باشد ثبت نام نماید.

چه افرادی برای تحصیل در کانادا نیاز به مجوز تحصیلی (استادی پرمیت) ندارند

  • افرادی که با ویزای توریستی داخل خاک کانادا می باشند برای گذراندن دوره های زیر ۶ ماه نیاز به دریافت استادی پرمیت ندارند.
  • کودکانی که همراه خانواده آنها ویزای کار و یا ویزای تحصیلی دارند برای ادامه تحصیل در دوره های ابتدایی و توسطه نیاز به استادی پرمیت ندارند. (در صورتیکه فرزندان این خانواده ها به سن ۱۸ یا ۱۹ برسند با توجه به استان محل زندگی می بایست برای ادامه تحصیل درخواست استادی پرمیت نمایند. )
  • در ایالت های آلبرتا، ساسکاچوان، کبک، انتاریو، منیتوبا، پرنس ادوارد افراد بالای ۱۸ سال و در ایالت های بریتیش کلمبیا، نیوفاندلند و لابرادور، نیوبرانزویک، نواسکوشیا، یوکانو مناطق نوناووت، نورث وست تریتوریز افراد بالای ۱۹ سال برای ادامه تحصیل نیاز به درخوایت مجوز تحصیلی دارند.
  • کودکان همراه که خانواده آنها ویزای کارکانادا و یا ویزای تحصیلی کانادا دارند برای استفاده از مهدکودک نیاز به مجوز ندارند.

با مجوز تحصیلی کانادا چه مدت میتواند در کانادا ماند؟

  • مجوز تحصیلی معمولا به اندازه طول دوره تحصیلی به علاوه ۹۰ روز اعتبار دارد. مدت زمان اضافی (۹۰روز) به دانشجو این فرصت را می دهد تا کانادا را ترک نماید و یا نسبت به تمدید مجوز تحصیلی اقدام نماید.
  • در حالتی که دانشجو موفق نشود دوره تحصیلی خود را در مدت زمان مشخص شده در مجوز تحصیلی به اتمام برساند می بایست جهت تمدید مجوز تحصیل خود اقدام نماید.
  • همچنین در صورتی که دانشجو دوره تحصیلی خود را زودتر از مدت زمان قید شده به اتمام برساند، اعتبار مجوز تحصیلی او ۹۰ روز پس از زمان اتمام دوره به اتمام می رسد حتی اگر تاریخ قید شده در مجوز تحصیلی او بیشتر باشد.
  • ملاک و منظور از زمان اتمام دوره تحصیلی دانشجو، ارسال اعلامیه ای از طرف موسسه از طریقی ایمیل، ارسال نامه و یا زیر نمرات دوره تحصیلی و یا دریافت گواهی و یا مدرک تحصیلی اتمام دوره خورد توسط دانشجو می باشد.
  • در مواردی که متقاضی پذیرش تحصیلی ملزم به گذراندن یک دوره پیش نیاز (یا اصطلاحا کاندشنال) می شود، مجوز تحصیلی او متناسب با طول دوره پیش نیاز صادر شده و در صورتی که دوره پیش نیاز را با موفقیت به اتمام برساند می تواند برای تمدید مجوز تحصیلی اقدام نماید.

دانشجویان بین المللی در طول دوره تحصیل اجازه خروج از کشور را دارند؟

دانشجویان بین المللی در صورتی که در طول دوره تحصیلی در زمان های تعطیلات تابستانی، زمستانی، بهار و از این قبیل، تصمیم به خروج از کانادا داشته باشند می بایست در زمان برگشت به کانادا اثبات نمایند که در موسسه مربوطه ثبت نام شده اند و همچنین تاریخ اعتبار ویزای آن ها به پایان نرسیده است.

در چه مواردی عدم ادامه تحصیل به صورت کوتاه مدت مجاز و خدشه ای به مجوز تحصیلی کانادا وارد نمی کند

  • در برخی موارد دانشجویان بین المللی مجازهستند حداکثر تا ۱۵۰ روز ترک تحصیل موقت داشته باشند و مجددا” ادامه تحصیل نمایند.
  • ترک تحصیل مجاز بعلت درمان و بارداری
  • مشکلات ضروری و خانوادگی
  • مرگ یکی از اعضای خانواده یا بیماری اعضای خانواده
  • تعطیل شدن موقتی موسسه آموزشی
  • تغییر موسسه آموزشی
  • دانشجو و یا موسسه آموزشی زمان شروع ترم را به زمان دیگری انتقال داده باشند. (در این مورد دانشجو می بایست برای ترم بعد شروع به تحصیل نماید حتی اگر شروع ترم بعدی کمتر از ۱۵۰ روز باشد و همچنین اقدام به گرفتن و به روز رسانی نامه پذیرش تحصیلی نماید.)
  • درصورتی که دانشجو مطابق با شرایط بالا و بصورت مجاز اقدام به ترک تحصیل نماید، اجازه کار در این مدت را نخواهد داشت.

مدارک مورد نیاز جهت اثبات ترک تحصیل کوتاه مدت بصورت مجاز

  • در صورتی دانشجویان بین المللی بصورت مجاز وبرای کمتر از ۱۵۰ روز ترک تحصیل کرده باشند با توجه به علت آن برای اثبات این امر ممکن است مدارکی درخواست گردد .
  • نامه رسمی از موسسه آموزشی در خصوص وضعیت ثبت نام، تاریخ ترک دوره تحصیلی و علت آن، ریز نمرات
  • بررسی موضوع از طریق افرادی که شما را می شناسند.
  • مدارک پزشکی که ثابت نماید شما نیاز به درمان و ترک موقت تحصیل داشته اید.
  • در صورت تعطیلی موقت موسسه ارائه نامه رسمی از طرف موسسه که نشان دهد در طول این مدت از شما برای ادامه دوره تحصیل دعوت نشده است.
  • به غیر از موارد بالا ممکن است آفیسر هرگونه مدارکی که جهت تصمیم گیری لازم باشد را درخواست نماید.

عواقب ترک دوره تحصیلی به صورت غیر مجاز

در صورتی که دانشجویان بین المللی بصورت غیر مجاز دوره تحصیلی خود را بیش از ۱۵۰ روز رها نمایند و یا توانند دلایلی که در بالا ذکر شده و مجاز می باشد را اثلات نمایند، می بایست کشور کانادا را ترک نمایند و حداقل تا ۶ ماه نمی توانند مجددا برای استادی پرمیت جدید و یا هر نوع ویزای دیداری در خصوص کانادا اقدام نمایند. همچنین در این خصوص در صورتی که دانشجو در کشور به صورت غیر قانونی کار و تحصیل و یا زندگی نماید، تاثیر منفی در پرونده های آینده ایشان خواهد داشت.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

4 نظر در “مجوز تحصیلی کانادا جهت اخذ ویزای تحصیلی

  1. سلام ،

    سوال من این هست که وقتی با ویزای توریستی وارد کانادا میشویم و استادی پرمیت دریافت میکنیم
    برای ورود و خروج با توجه به اینکه ویزای تحصیلی صادر نشده و فقط استادی پرمیت دریافت شده ، مشکلی به وجود نمیاد ؟
    اجازه ۲۰ ساعت کار در هفته داده میشود ؟
    با تشکر

نامه پذیرش تحصیلی کانادا جهت اخذ ویزای تحصیلی
نامه پذیرش تحصیلی کانادا جهت اخذ ویزای تحصیلی
گواهی تمکن مالی برای ویزای تحصیلی کانادا
گواهی تمکن مالی برای ویزای تحصیلی کانادا