مهاجرت تحصیلی کانادا

تبدیل ویزای تحصیلی به کاری کانادا

تبدیل ویزای تحصیلی به کاری کانادا و اقامت دائم PGWP

تبدیل ویزای تحصیلی به کاری کانادا و اخذ ویزای کار پس از تحصیل در کانادا یکی از فواید تحصیل در کانادا می باشد. دانشجویان بین المللی که در موسسات آموزشی معتبر کانادا (موسسات ،دانشگاه و کالج هایی که دارای کد DLI می باشند) دوره تحصیلی خود را با موفقیت به پایان رسانده باشند می تواند این اقدام را انجام دهد.


POST GRADUATION WORK PERMIT
—————————————-
ویزای کار پس از تحصیل

مدت زمان دریافت این ویزا معمولا به اندازه طول دوره تحصیلی و حداکثر ۳ سال می باشد. دانشجویان متقاضی می بایست در انتخاب موسسه آموزشی خود دقت نمایند زیرا داشتن کد DLI توسط موسسه برای تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا پس از تحصیل کافی نمی باشد و می بایست موسسه فوق در لیست موسساتی که فارغ تحصیلان آنها اجازه کار پس از تحصیل دارند نیز باشد.

لینک بررسی موسسه انتخابی در خصوص امکان اخذ ویزای کار پس از تحصیل

شرایط مورد نیاز در خواست تبدیل ویزا

  • درخواست ویزای کار حداکثر ۱۸۰ روز پس از فارغ تحصیلی
  • تحصیل در موسسه آموزشی معتبر دارای کد DLI
  • موسسه آموزشی فوق در لیست مراکزی که فارغ تحصیلان آنها مشمول این ویزا می شوند، باشد.
  • دانشجو می بایست در همه ترم های دوره تحصیلی بعنوان دانشجوی تمام وقت باشد (تنها ترم آخر می تواند بصورت پاره وقت باشد.)
  • دوره آموزشی بیشتر از ۸ ماه باشد.

مدت زمان ویزای کار پس از تحصیل

  • مدت زمان تبدیل ویزای تحصیلی به کاری کانادا معمولا به اندازه طول دوره تحصیلی و حداکثر ۳ سال می باشد.
  • دانشجویانی که دوره تحصیلی خود را زودتر از موعد به پایان برسانند ممکن است بتوانند به اندازه طول دوره کامل تحصیلی(مدت زمان نرمال تحصیلی) ویزای کار دریافت کنند.
  • دوره های تحصیلی که قسمتی از دوره به صورت حضوری و قسمتی بصورت آموزش از راه دور بوده است، در صورتی که دوره آموزشی از راه دور کمتر از ۵۰ درصد طول دوره تحصیلی باشد می توانند برای اخذ ویزای کار اقدام نمایند. این ویزا در این خصوص می تواند به اندازه طول کل دوره تحصیلی اعم از حضوری و غیرحضوری باشد.(درمواردی که دوره آموزش از راه دور خارج از کانادا به اتمام برسد شامل زمان ویزای کار نمی گردد.)

در موارد زیر امکان تبدیل ویزای تحصیلی به کاری کانادا نمی باشد.

  • دانشجو قبلا ویزای کار بعد از تحصیل گرفته باشد.
  • دوره های آموزش از راه دور
  • دوره های آموزش زبان انگلیسی و فرانسه
  • گرفتن بورسیه (Global Affairs Canada)
  • تحصیل در موسسات غیرکانادایی موجود در خاک کانادا
  • درصورتیکه غیر مجاز اقدام به ترک تحصیل کرده و مجوز تحصیلی خود را از دست داده باشید.

تحصیل در کانادا مسیر مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کانادا را هموار و آسان تر می نماید.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

ویزای گاردین کانادا ، شرایط دریافت ویزای همراه دانش آموزی کانادا
ویزای گاردین کانادا ، شرایط دریافت ویزای همراه دانش آموزی کانادا
شرایط تمدید ویزای دانشجویی کانادا ، مراحل تمدید ویزای تحصیلی
شرایط تمدید ویزای دانشجویی کانادا ، مراحل تمدید ویزای تحصیلی