مهاجرت تحصیلی کانادا

اقامت کانادا برای دانشجویان فوق لیسانس : فارغ التحصیلان ارشد انتاریو

اقامت کانادا برای دانشجویان فوق لیسانس انتاریو از طریق برنامه مهاجرتی فارغ التحصیلان ارشد انتاریو این فرصت را برای دانشجویان بین المللی در مقطع ارشد فراهم می آورد تا بعد از اتمام دوره تحصیلی و اخذ مدرک فوق برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.دانشجویان بین المللی که از طریق ویزای تحصیلی کانادا در یکی از موسسات مورد تایید این برنامه مهاجرتی ادامه تحصیل داده اند می توانند حداکثر دو سال پس از اتمام دوره تحصیلی برای اقامت کانادا از این طریق اقدام نمایند.

برنامه مهاجرتی فارغ التحصیلان ارشد انتاریو کانادا
————————————-
International graduates:OINP Masters Graduate Stream

شرایط برنامه مهاجرت فارغ التحصیلان ارشد انتاریو

  • اقامت کانادا برای دانشجویان فوق لیسانس مخصوص افرادی است که فارغ التحصیل از مقطع ارشد در یکی از موسسات مورد تایید این برنامه مهاجرتی باشند.
  • دانشجوی تمام وقت به معنی گذراندن ۱۵ ساعت آموزش در هفته در مدت یکسال می باشد که کالج و یا دانشگاه مربوطه این مورد را مشخص می نماید.
  • دانشجویانی که هنوز دوره تحصیلی آنها به اتمام نرسیده نمی توانند برای این برنامه مهاجرتی اقدام نمایند مگر اینکه بصورت تمام وقت شاغل باشند.
  • دانشجویانی که بابت تحصیل در کانادا در دوره ارشد در کانادا بورسیه و یا کمک هزینه تحصیلی از سازمانی در کشور خود دریافت نموده و بابت آن متعهد هستند که کشور خود بازگردند نمی توانند از طریق این برنامه مهاجرتی اقدام نمایند.
  • داشتن مدرک زبان فرانسه و یا انگلیسی معادل CLB7
  • متقاضی این برنامه های مهاجرتی می بایست حداقل یکسال در ظرف دوسال گذشته در انتاریو زندگی کرده باشند.
  • اقامت کانادا برای دانشجویان فوق لیسانس نیازمند داشتن تمکن مالی متناسب با تعداد اعضای خانواده می باشد.
  • متقاضی می تواند برای اثبات تمکن مالی از طریق نشان دادن یکی یا ترکیبی از اسناد بانکی، اسناد اثبات درآمد سالانه و یا پیشنهاد کار استفاده نماید.
  • متقاضیان این برنامه مهاجرتی می بایست تمایل به زندگی انتاریو داشته باشد. (در این خصوص آفیسر پرونده ممکن است مواردی از قبیل تحصیل در انتاریو، داشتن دوست و فامیل در انتاریو، مسافرت های انجام شده به انتاریو را مورد بررسی قراردهد.)
  • متقاضیان این برنامه مهاجرتی حداکثر ظرف دوسال از تاریخ مدرک تحصیلی فرصت اقدام از طریق این برنامه را دارند.

هزینه اپلیکیشن فی اقامت کانادا برای دانشجویان فوق لیسانس

  • هزینه اپلیکیشن فی این برنامه مهاجرتی ۱۵۰۰ دلار کانادا می باشد.
  • در صورتیکه مدارک مورد نیاز این پرونده مهاجرتی ناقص ارسال گردد این پرونده مرجوع و اپلیکیشن فی پرداختی نیز مرجوع می گردد.
  • در صورتیکه پس از بررسی پرونده این پرونده مهاجرتی به هر دلیلی مردود گردد هزینه اپلیکیشن فی در این مورد مرجوع نمی گردد.

* زمان تقریبی بررسی پرونده حدودا” ۹۰ روز می باشد.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

اقامت کانادا برای دانشجویان دکترا : فارغ التحصیلان دکترا انتاریو
اقامت کانادا برای دانشجویان دکترا : فارغ التحصیلان دکترا انتاریو
اقامت پس از تحصیل در انتاریو برای فارغ التحصیلان بین المللی
اقامت پس از تحصیل در انتاریو برای فارغ التحصیلان بین المللی