مهاجرت تحصیلی کانادا

اقامت پس از تحصیل در انتاریو برای فارغ التحصیلان بین المللی

اقامت پس از تحصیل در انتاریو از طریق برنامه فارغ التحصیلان بین المللی یکی از برنامه های اخذ اقامت کانادا برای دانشجویان بین المللی که در کانادا و یا خارج از کانادا تحصیل نموده اند، می باشد. دانشجویان بین المللی که به وسیله ویزای تحصیلی در کانادا زندگی نموده اند، می توانند پس از اتمام دوره تحصیلی از طریق برنامه دانشجویان بین المللی انتاریو برای اخذ اقامت کانادا اقدام نمایند. این دانشجویان می بایست یک دوره تحصیلی دوساله را در کانادا سپری کرده وهمچنین دارای یک پیشنهاد کار تمام وقت از یک کارفرما در استان انتاریو باشند.


برنامه مهاجرتی فارغ التحصیلان بین المللی انتاریو کانادا
——————————————-
Employer Job Offer:International Student Stream

شرایط برنامه مهاجرت دانشجویان بین الملی انتاریو

  • داشتن پیشنهاد کار از یک کار فرما در انتاریو
  • جاب آفر می بایست تمام وقت (۳۰ ساعت در هفته -۱۵۶۰ ساعت در سال ) و دائمی (تاریخ اتمام قرارداد در آن ذکر نشده باشد.)
  • جاب آفر می بایست در طبقه بندی مشاغل کانادا در ناک های ۰ ,A ,B باشد.
  • درآمد و دستمزد شغل ارائه شده برای اقامت پس از تحصیل در انتاریو می بایست با توجه به منطقه ای از انتاریو که در آن متقاضی می خواهد مشغول به کار گردد، بالاتر از حد دستمزد متوسط باشد.
  • جاب آفر ارائه شده می بایست با کسب و کار فعلی کارفرما هماهنگ بوده و درخواست این نیروی کاری برای رشد و حفظ فعالیت تجاری ضروری باشد.
  • موقعیت شغل پیشنهادی می بایست در انتاریو باشد.
  • دانشجو می بایست در یکی از موسسات آموزشی مشخص شده و مورد تایید در کانادا تحصیل کرده باشد.
  • دانشجو می بایست حداقل یک دوره تحصیلی یک ساله تمام وقت (در صورتی که این دوره پیش نیاز پذیرش دوره تحصیلی دیگری باشد) و یا دوساله تمام وقت را به اتمام رسانده و گواهی و مدرک تحصیلی آن دوره را گرفته باشد.
  • دانشجوی تمام وقت به معنی گذراندن ۱۵ ساعت آموزش در هفته در مدت یکسال می باشد که کالج و یا دانشگاه مربوطه این مورد را مشخص می نماید. (در دوره هایی که بخشی از آموزش به صورت کارآموزی در محل دیگری صورت می گیرد، ساعت های کارآموزی نیز در این خصوص محاسبه می گردد.)
  • در صورتی که شغل متقاضی از جمله مشاغل رگولیت است می بایست برای اخذ گواهی مربوطه اقدام گردد.
  • متقاضیان اقامت پس از تحصیل در انتاریو می بایست تمایل به زندگی انتاریو داشته باشد.(در این خصوص آفیسر پرونده ممکن است مواردی از قبیل تحصیل در انتاریو، داشتن دوست و فامیل در انتاریو، مسافرت های انجام شده به انتاریو را مورد بررسی قراردهد.)
  • متقاضیان این برنامه مهاجرتی حداکثر ظرف دوسال از تاریخ مدرک تحصیلی فرصت اقدام از طریق این برنامه را دارند.

هزینه اپلیکیشن فی اقامت پس از تحصیل در انتاریو

  • هزینه اپلیکیشن فی این برنامه مهاجرتی ۱۵۰۰ دلار کاانادا می باشد.
  • در صورتی که مدارک مورد نیاز این پرونده مهاجرتی ناقص ارسال گردد این پرونده مرجوع و اپلیکیشن فی پرداختی نیز مرجوع می گردد.
  • در صورتی که پس از بررسی پرونده این پرونده مهاجرتی به هر دلیلی مردود گردد هزینه اپلیکیشن فی در این مورد مرجوع نمی گردد.

* زمان تقریبی بررسی پرونده حدودا” ۹۰ روز می باشد.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

اقامت کانادا برای دانشجویان فوق لیسانس :  فارغ التحصیلان ارشد انتاریو
اقامت کانادا برای دانشجویان فوق لیسانس : فارغ التحصیلان ارشد انتاریو
تحصیل در کانادا و اخذ ویزای تحصیلی کانادا
تحصیل در کانادا و اخذ ویزای تحصیلی کانادا