مطالب مرتبط مهاجرتی

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا : هزینه ویزای مولتیپل

ویزای توریستی کانادا همانطور که از نامش مشخص است، متقاضی برای سفر به این کشور به عنوان گردشگر و یا دیدار با خویشاوندان درخواست می نماید. این ویزا به نام های ویزای گردشگری ، ویزای مولتیپل، ویزای دیداری نیز شناخته شده است . یکی ازعمده سوالات متقاضیان در این خصوص امکان اخذ ویزای توریستی کانادا به صورت تضمینی و یا هزینه این نوع ویزا می باشد.

در خصوص کلمه تضمین جهت ویزای مولتیپل کانادا باید به این نکته اشاره نمود همان طور که در وب سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا نیز ذکر شده هیچ تضمینی در خصوص اخذ ویزای مولتیپل وجود نداشته و تنها شرایط متقاضیان با توجه به اسناد و مدارک ارائه شده بررسی می گردد و در صورت موافقت آفیسر پرونده ، ویزای مولتی آنها صادر می گردد. البته استفاده از وکیل مهاجرت کانادا می تواند با جمع آوری و ارائه صحیح مدارک ضمن کاهش هزینه ها ویزای توریستی تضمینی کانادا را نیز تا حدودی امکان پذیر نماید.

ویزای دیداری کانادا
—————————–
Visitor Visa Canada

هزینه ویزای توریستی کانادا با توجه به تعداد اعضای خانواده متفاوت می باشد. در صورت ریجکت شدن و عدم صدور ویزا هزینه مربوطه مرجوع نخواهد شد. این نوع ویزا با نا م های ویزای گردشگری ، ویزای مولتیپل ، ویزای مولتی و ویزای دیداری کانادا نیز شناخته شده است. مدت زمان ویزاهای مولتیپل ۱۰ ساله می باشد ولی با توجه به اینکه پاسپورت های ایرانی ۵ سال اعتبار دارد تاریخ اعتبار ویزای مولتی کانادا نیز حداکثر ۵ سال می باشد. متقاضیان ویزای دیداری کانادا می بایست به این نکته توجه داشته باشند که در صورتی که پاسپورت آنها کمتر از ۵ سال اعتبار داشته باشد ویزای آنها نیز به اندازه مدت زمان اعتبار پاسپورت آنها صادر خواهد شد.

مزایا وشرایط ویزای توریستی کانادا

  • مدت زمان ویزای توریستی کانادا ۵ سال می باشد.
  • امکان ورود از کلیه مرزها به کانادا
  • امکان حضور پیوسته به مدت ۶ ماه در کانادا پس از هر بار ورود
  • پس از گذشت ۶ ماه حضور در کانادا تنها کافیست ۱۵ روز از کشور خارج شده و مجددا” به مدت ۶ ماه امکان حضور در کانادا وجود دارد.
  • دارنده ویزای کانادا محدودیتی جهت تعداد ورود و خروج به کانادا ندارد.
  • دارندگان ویزای مولتی کانادا می توانند جهت تحصیل در دوره های کمتر از ۶ ماه اقدام نمایند.
  • امکان تمدید مدت زمان حضور در کانادا
  • دارندگان ویزای توریستی کانادا شانس بیشتری در خصوص اخذ ویزای تحصیلی کانادا دارند.
  • امکان خرید ملک و افتتاح حساب بانکی در کانادا
  • صاحبان کسب و کار می توانند ضمن بازديد از طبيعت و مراكز ديدني كانادا به بررسي وفرصت هاي تجاری سرمايه گذاري جهت اخذ اقامت كانادا به همراه خانواده بپردازند.

مدارک مورد نیاز

  • ارائه و ترجمه سند ملکی
  • ارائه گواهی سپرده ،گردش حساب و مانده حساب قوی
  • ترجمه شناسنامه
  • تکمیل فرم های مشخصات فردی
  • اصل فرم دعوت نامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  • ترجمه سند ازدواج در متاهل بودن
  • ترجمه‌ی گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان در صورت همراهی
  • یک قطعه عکس جدید رنگی
  • ترجمه رضایت‌نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند.
  • ارائه‌‌ گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی و مرخصی
  • هزینه دولتی ویزای مولتیپل کانادا برای هر نفر ۱۰۰ دلار می باشد.
  • هزینه انگشت نگاری برای ویزای توریستی کانادا ۸۵ دلار می باشد.

داشتن ویزای توریستی کانادا وسفر به کانادا در برنامه های سرمایه گذاری و اقامت کانادا امتیاز داشته و همچنین می تواند اخذ ویزای تحصیلی را نیز آسان تر می نماید.

ویزای گردشگری کانادا چند ساله می باشد ؟

ویزای گردشگری کانادا ۱۰ ساله می باشد . ولی با توجه به اینکه اعتبار پاسپورت ایران ۵ سال می باشد مدت اعتبار ویزای گردشگری نیزبه اندازه اعتبار پاسپورت می باشد .

ویزای مولتی کانادا ۱۰۰ در ۱۰۰ به اندازه تاریخ اعتبار پاسپورت می باشد؟

معمولا” ویزای مولتی به اندازه تاریخ اعتبار پاسپورت صادر می گردد ولی آفیسر مهاجرتی می تواند در هنگام صدور ویزا، اعتبارکمتری را درنظر بگیرد و یا حتی هنگام ورود به کانادا نیز آفیسرمی تواند تاریخ جدیدی بر روی ویزا درج کرده و مدت زمانی کمتر از اعتبار ویزای صادر شده را برای متقاضی در نظر بگیرد .( البته این مورد به ندرت این اتفاق افتاده است )

ویزای مولتی کانادا چیست ؟

ویزای مولتی همان ویزای توریستی مولتیپل می باشد که با نام های ویزای دیدار، ویزای گردشگری نیز معروف است .

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

10 نظر در “ویزای توریستی کانادا : هزینه ویزای مولتیپل

    1. سلام . داشتن دعوتنامه جهت ویزای توریستی کانادا به قوی تر شدن پرونده ویزای مولتیپل و قانع کردن آفیسر پرونده شما کمک می نماید .

    1. دعوتنامه کانادا می بایست از طرف اقوام ، خویشاوندان و یا سازمانهایی که بصورت واقعی با آنها ارتباطی دارید و قابل اثبات است صادر شود و در غیر اینصورت داشتن دعوتنامه سوری ارزشی نخواهد داشت .

اسپانسرشیپ همسر کانادا ،شرایط اسپانسرشیپ والدین
اسپانسرشیپ همسر کانادا ،شرایط اسپانسرشیپ والدین
آزمون سلپیپ چیست ؟  منابع سلپیپ و آیلتس ؟
آزمون سلپیپ چیست ؟ منابع سلپیپ و آیلتس ؟