سرمایه گذاری کانادا

برنامه کارآفرینی یوکان کانادا ، برنامه سرمایه گذاری تجاری

برنامه کارآفرینی یوکان کانادا ، برنامه سرمایه گذاری تجاری YUKON

برنامه کارآفرینی یوکان Yukon Business Nominee Program -YBNP یکی از برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری جهت اخذ ویزای کار کانادا می باشد . متقاضیان اخذ اقامت کانادا که شرایط این برنامه تجاری یوکان را داشته باشند می توانند جهت مهاجرت به کانادا اقدام نمایند .

برنامه کارآفرینی یوکان جهت جذب کارآفرینان ماهر بین المللی طراحی شده است .هدف از این برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری یوکان تشویق کارآفرینان بین المللی به ایجاد ، خرید و یا مشارکت در یک کسب و کار یوکان می باشد . سرمایه گذاران این برنامه مهاجرتی می بایست در اداره این کسب و کارهای نقش فعالی داشته باشند .

کارآفرینانی که موفق به دریافت نامه پشتیبانی استانی یوکان از طریق این برنامه سرمایه گذاری تجاری شده اند ، در ابتدا ویزای کار ۲ ساله کانادا دریافت می نمایند . این متقاضیان پس از دو سال در صورت انجام درست شرایط این برنامه تجاری موفق به دریافت دعوتنامه و اقامت کانادا PR می گردند .

برنامه کارآفرینی و سرمایه گذاری یوکان کانادا
————————————————
Yukon Business Nominee Program -YBNP

شرایط برنامه کارآفرینی یوکان کانادا

  • تمایل به زندگی در ایالت یوکان
  • متقاضیان می بایست حداقل ۶۵ امتیاز از سیستم امتیاز بندی این برنامه سرمایه گذاری یوکان را کسب نمایند .
  • داشتن مدرک حداقل دیپلم پایان دوره تحصیلات متوسطه
  • در صورتی که کسب و کار انتخابی نیاز به ارائه مدارک تحصیلی بالاترباشد،متقاضی می بایست مدرک تحصیلی متناسب را داشته باشد .
  • داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار کارآفرینی و یا مدیریت یک کسب و کار
  • حداقل ۵ سال سابقه ی کار مرتبط به سرمایه گذاری کسب و کار پیشنهاد شده
  • حداقل دارایی خالصی معادل با ۵۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا قابل اثبات توسط یک شرکت حسابداری در یوکان
  • حداقل ۳۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا دارایی نقدی قابل اثبات توسط یکی از شرکت های حسابداری یوکان
  • ارائه طرح تجاری ( بیزینس پلن ) با در نظر گرفتن سرمایه گذاری حداقل ۳۰۰ هزار دلار کانادا با مالکیت حداقل ۳۳٫۳۳ درصد از یک کسب و کار

متقاضیان برنامه کارآفرینی یوکان درابتدا ویزای کار دو ساله کانادا دریافت می کنند و پس از گذشت ۲ سال می بایست بصورت زیرثابت نمایند تعهدات این برنامه سرمایه گذاری یوکان را به جا آورده اند.

شرایط برنامه کارآفرینی یوکان در سال اول

  • داشتن جلسه با نمایندگان YBNP در بدو ورود به ایالت یوکان
  • اقامت در یوکان وآماده سازی مقدمات راه اندازی کسب و کار پیشنهادی
  • ارائه مستندات قانونی راه اندازی بیزینس در طول سال به نمایندگان YBNP

شرایط برنامه سرمایه گذاری یوکان در سال دوم

سرمایه گذاران می بایست به همراه همه اعضای خانواده درطول سال دوم در یوکان زندگی نموده و اقدام به جمع آوری مدارک لازم جهت درخواست اقامت دائم PR نمایند .

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت پس از دوسال

  • صورت های مالی آخر سال
  • رسید اجاره مسکن شخصی یا صورت های رهن مسکن
  • رسید قبض های آب برق گاز
  • رسید اجاره کسب و کار یا پرداخت رهن
  • رسید قبض های آب، برق و گاز محل کسب و کار
  • لیست تامین کنندگان و مشتریان کسب و کار
  • سایر مستندات مورد نیاز توسط YBNP

جدول امتیازبندی مهاجرت به یوکان از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری

متقاضیان برنامه مهاجرتی کارآفرینی یوکان می بایست حداقل ۶۵ امتیاز از سیستم امتیاز بندی این برنامه سرمایه گذاری یوکان را کسب نمایند .

کسب امتیاز از سرمایه در برنامه کارآفرینی یوکان

امتیازات این بخش بر اساس مقدار سرمایه گذاری متقاصی شده در کسب و کار پیشنهادی کسب می گردد .

ارزش سرمایه گذاری (دلار کانادا)امتیاز
کمتر از ۳۰۰ هزار دلارغیر قابل قبول
بین ۳۰۰ هزار تا ۴۰۰ هزار دلار۶
بین ۴۰۱ هزار تا ۷۵۰ هزار دلار۸
بیشتر از ۷۵۰ هزار دلار۱۲

کسب امتیاز از دارایی نقدی در برنامه سرمایه گذاری یوکان

کسب امتیاز از دارایی های نقدی بر اساس مدرک پول نقد، نیازمند داشتن سپرده در یک بانک یا موسسه ی مالی، سپرده های کوتاه مدت و سرمایه گذاری های قابل فروش (نظیرسهام یا اوراق قرضه معامله شده عمومی) صورت می گیرد .

دارایی های نقدیامتیاز
کمتر از ۳۰۰ هزار دلارغیر قابل قبول
بین ۳۰۰ هزار تا ۴۰۰ هزار دلار۶
بیشتر از ۴۰۱ هزار دلار۸

کسب امتیاز از دارایی خالص در برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری یوکان

متقاضی برنامه کارآفرینی و سرمایه گذاری یوکان از دارایی های خالص خود نیز در این برنامه تجاری امتیاز کسب می نماید .

دارایی خالص ($ CAD)امتیازات
کمتر از ۵۰۰ هزار دلارغیر قابل قبول
بین ۵۰۰ هزار تا ۷۵۰ هزار دلار۶

کسب امتیاز از سن در برنامه تجاری یوکان

سنامتیاز
۴۹-۲۱۱۰
۵۰-۵۱۸
۵۲-۵۳۶
۵۴-۵۵۴
بالای ۵۶۰

کسب امتیاز از سفر اکتشافی به یوکان

کسب امتیازازاین فاکتور بر اساس ارائه مدارک مستند مبنی برسفر اکتشافی متقاضی به یوکان قبل از ارائه درخواست برای این برنامه تجاری یوکان می باشد.

مدت زمان بازدیدامتیاز
کمتر از ۳ روز۰
بین ۳ تا ۶ روز۴
۷ تا ۱۰ روز۶
بیشتر از ۱۱ روز۸

کسب امتیاز از تحصیلات در برنامه سرمایه گذاری یوکان

سالهای تحصیلمدرک تحصیلیامتیاز
۱۲مدرک چایان دوره ی متوسطه۱۰
۱۲-۱۳مدرک دوره یکساله بعد از متوسطه۱۲
۱۴-۱۶مدرک دوره ۲ ساله بعد از متوسطه۱۶
۱۷-۱۸مدرک لیسانس۱۸
بیشتر از ۱۸مدرک ارشد یا دکتر۲۰

کسب امتیاز از سابقه کارآفرینی و مدیریت

سال های سابقه کاریامتیاز
بین ۳ تا ۵ سال۸
بالای ۶ سال۱۰

کسب امتیاز ازسابقه کار

امتیاز از فاکتور سابقه کار برمبنای مستنندات و مرتبط با کسب و کار پیشنهاد شده (مگر اینکه از قبل در مستندات ارائه شده سابقه کارآفرینی و مدیریتی ارائه شده باشد) کسب می گردد .

سالهای سابقه کارامتیاز
بین ۵ تا ۷ سال۸
بالای ۸ سال۱۰

کسب امتیاز از مدرک زبان در برنامه کارآفرینی یوکان

متقاضیان برنامه کارآفرینی مانیتوبا بر اساس مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسه ارائه شده امتیاز کسب می نمایند .

سطح درک زبانامتیاز
آیلتس ۷ / TEF 5 و بالاتر۱۲
آیلتس ۶ / TEF 48
کمتر از آیلتس ۶ / TEF  40

کسب امتیاز از محل و ناحیه کسب و کار پیشنهادی

متقاضیان می توانند از مکان کسب و کار پیشنهادی امتیاز کسب نمایند .

مکان و منطقه کسب و کارامتیاز
در ناحیه ی وایت هورس یا اطراف آن۰
در مناطق روستایی۵

زمینه کسب و کارهای قابل قبول در برنامه کارآفرینی یوکان

کسب و کارهای زیر واجد شرایط برنامه سرمایه گذاری و تجاری YBNP می باشند. در صورتی که زمینه کسب و کار در این لیست زیر نباشد ،متقاضی نمی تواند در کسب و کاری در آن حوزه سرمایه گذاری نماید. 

  • فناوری اطلاعات
  • ساخت
  • پردازش ارزش افزوده
  • جنگل داری
  • محصولات، جاذبه ها، خدمات و امکانات گردشگری
  • انرژی
  • استخراج معدن و ایجاد مواد معدنی
  • کشاورزی
  • صنایع فرهنگی
  • تولید فیلم و ویدئو

زمینه کسب و کارهای غیرقابل قبول در برنامه تجاری یوکان

کسب و کارهایی که در زمینه فعالیت های زیر مورد قبول این برنامه مهاجرتی نمی باشند .

  • پمپ بنزین
  • هلدینگ ها
  • خدمات تجاری، مشاوره ای و شخصی
  • مشاور املاک
  • حرفه ای ترین خدمات
  • خرده فروشی، عمده فروشی، توزیع
  • سرمایه گذاری های منفعل
  • رستوران ها
  • خدمات تجاری، مشاوره ای و شخصی
  • خدمات مالی

در صورتیکه شرایط این برنامه مهاجرتی را ندارید می توانید روش های دیگرمهاجرت کانادا و یا شرایط ویزای کانادا را بررسی نمایید .

مشاورین این مجموعه آماده راهنمایی و ارائه مشاوره به متقاضیان مهاجرت کانادا می باشند . همچنین متقاضیان در صورت تمایل می توانند بصورت مستقیم با وکیل رسمی مهاجرتی موسسه مهاجرتی یوکن بصورت آنلاین مشاوره نمایند . جهت رزرو وقت و هماهنگی با شماره های تهران تماس بگیرید .

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

مهاجرت تجاری به مانیتوبا مسیر سرمایه گذاری مزرعه
مهاجرت تجاری به مانیتوبا مسیر سرمایه گذاری مزرعه
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری نیوبرانزویک ، برنامه کارآفرینی
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری نیوبرانزویک ، برنامه کارآفرینی