سرمایه گذاری کانادا

اقامت کانادا سرمایه گذاری شرکتی انتاریو

اقامت کانادا سرمایه گذاری شرکتی انتاریو

اخذ اقامت کانادا سرمایه گذاری شرکتی انتاریو یکی از راه های مهاجرت به کانادا از طریق این استان می باشد. برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری انتاریو مختص سرمایه گذاران و صاحبان بیزینس که تمایل به گسترش کسب و کار خود و ایجاد شعبه در انتاریو و یا خرید یک مجموعه تجاری در این ایالت می باشند.
در این برنامه مهاجرتی متقاضی می تواند ۵ نفر از کارمندان کلیدی کسب و کار خود را نیز بعنوان اعضای پرونده معرفی نماید. درصورت تایید پرونده سرمایه گذاری کانادا ، ابتدا برای متقاضی و اعضای پرونده ویزای کار موقت صادر می گردد. از زمان تایید و صدور ویزای کار موقت ۱۲ ماه برای ورد به کانادا فرصت داده می شود.

سپس متقاضی و کارمندان همراه ۲۰ ماه فرصت دارند تا کسب و کار پیشنهادی را ایجاد نمایند.
درصورت موفقیت در این امر کارمندان کلیدی و متقاضی می توانند برای اقامت دائم اقدام نمایند. متقاضی می بایست ۷۵ درصد مواقع یعنی ۹ ماه از ۱۲ ماه سال را در طول زمانی که ویزای کار موقت دارد در انتاریو سپری نماید

مهاجرت به انتاریو برنامه سرمایه گذاری شرکت
—————————————
Human capital category/ Bussiness category:Corporate system

شرایط اقامت کانادا سرمایه گذاری شرکتی انتاریو

  • داشتن کسب و کار قانونی ثبت شده موفق حداقل به مدت ۳۶ ماه
  • نوع و ساختار کسب و کار شما می بایست یکی از انواع مالکیت عام،شرکت های مالکیت شخصی و مشارکتی باشد.
  • سرمایه گذاری به ارزش ۵ میلیون دلار کانادا به قصد ساخت و گسترش کسب و کار خود در انتاریو و یا خرید یک مجموعه تجاری در ایالت انتاریو
  • ارائه بیزینس پلن برای کسب و کار پیشنهادی
  • فعالیت سرمایه گذاری و کسب و کار پیشنهادی جهت اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری شرکتی انتاریو می بایست بصورت قابل توجهی برای ایالت انتاریو سودمند باشد.
  • بعنوان مثال در صورتیکه ۵ کارمند کلیدی در پرونده سرمایه گذاری جهت ورود به کانادا معرفی شده ،می بایست ۲۵ موقعیت شغلی برای شهروندان کانادایی در نظر گرفته شود.
  • منظور از کار تمام وقت ،۱۵۶۰ ساعت کار در طول ۱۲ ماه بصورت پیوسته می باشد.
  • دستمزد پرداختی شهروندان کانادایی بعنوان کارمند می بایست متناسب با موقعیت شغلی معادل و یا بالاتر از سطح دستمزد متوسط برای این موقعیت شغلی باشد.
  • ارتباط ساختاری شفاف و روشنی بین کسب و کار ایجاد شده در انتاریو بعنوان شعبه یا شرکت وابسته با کمپانی اصلی وجود داشته باشد.
  • قصد و هدف متقاضی این برنامه مهاجرتی می بایست کسب درآمد از طریق فروش کالا و خدمات باشد.
  • منبع درآمد و سرمایه اولیه متقاضی می بایست از طریق کسب کار فعال بوده و از طریق سودبانکی و مواردی از این قبیل نباشد.
  • کسب و کار پیشنهادی متقاضی مطابق با قوانین و مقررات کاری فدرالی و استانی انتاریو باشد.
  • کسب و کار پیشنهادی متقاضی بصورت دائمی در انتاریو باشد. (کسب و کارهای فصلی مورد قبول نمی باشد.)

شرایط متقاضی اقامت کانادا سرمایه گذاری شرکتی انتاریو

  • متقاضی می بایست آمادگی مصاحبه حضوری در دفتر آفیسر اداره مهاجرت انتاریو را داشته باشد.
    اعضای پرونده سرمایه گذاری انتاریو ابتدا ویزای کار دریافت و سپس در صورتیکه موفق به اجرای بیزینس خود شدند می توانند درخواست اقامت دائم نمایند.
  • اعضای پرونده مهاجرت سرمایه گذاری انتاریو می بایست قبل از درخواست اقامت دائم مدرک زبان معادل CLB4 دریافت نمایند.
  • متقاضی می تواند حداکثر ۵ نفر را بعنوان کارمند کلیدی و مورد نیاز خود در این پرونده معرفی نماید.
  • متقاضی می بایست در ازای هر کارمند کلیدی که در پرونده سرمایه گذاری خود بعنوان اعضای پرونده معرفی نموده، پنج موقعیت شغلی تمام وقت و دائمی برای شهروندان کانادایی یا ساکنین دائمی ایجاد نماید.
  • منبع درآمد متقاضی می بایست از راه های قانونی بدست آمده باشد.

شرایط کارمندان کلیدی در پرونده سرمایه گذاری انتاریو

  • اعضای معرفی شده بعنوان کارمند کلیدی می بایست برای کسب و کار شما ضروی و در موقعیت های کلیدی کسب و کار شما مشغول به فعالیت بوده و از دانش و تخصص مرتبط با مجموعه تجاری شما برخوردار باشند.
  • کارمندان معرفی شده در پرونده سرمایه گذاری فقط یک نفر می تواند در طبقه بندی مشاغل کانادا در ناک A و بقیه می بایست در ناک ۰ باشند.
  • کارمندان کلیدی معرفی شده می بایست حداقل ۳۶ ماه در ۶۰ ماه گذشته در کسب و کار متقاضی مشغول به فعالیت بوده باشد.
  • کارمند معرفی شده می بایست ۱۲ ماه بصورت تمام وقت قبل از ارسال پرونده سرمایه گذاری در مجموعه تجاری متقاضی کار کرده باشد.
  • کارمندان معرفی شده می بایست با متقاضی، اعضای هیات مدیره شرکت یا سهامدارانی که دارای بیش از ۱۰ درصد سهام در شرکت را دارندارتباط خویشاوندی نداشته باشد.
  • کارمندان معرفی شده سهامدار شرکت متقاضی اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری شرکتی انتاریو نباشد به جز در مواردیکه این سهام بخشی از قرارداد کارمند می باشد و درقرارداد کارمند ذکر شده باشد. در این مرود بخصوص، سهام نباید بیشتر از ۱۰درصد باشد
  • موقعیت شغلی پیشنهادی به کارمندان کلیدی معرفی شده در کسب و کار پیشنهادی در انتاریو می بایست تمام وقت و دائمی بوده و دستمزد آنها متناسب با دستمزد تعیین شده در همین سطح در انتاریو باشد.

کسب و کارهای زیر نمی تواند از طریق سرمایه گذاری انتاریو اقدام کنند:

  • کارواش شستشوی خودکار اتوماتیک
  • شستشو و خشک شویی
  • مشاغل بازیافت فلزات و تایر
  • مشاغل مرتبط با مالی

در صورتیکه متقاضی تمایل به سرمایه گذاری وایجاد کسب و کار در منطقه تورنتو داشته باشد جزو مشاغل زیر نباید باشد:

  • کسب و کار پیشنهادی جزو مجموعه های تجاری و نمایندگی های موجود در انتاریو نباشد.
  • پمپ بنزین
  • خدمات تختخواب و صبحانه (bed and breakfast)

هزینه اپلیکیشن فی مهاجرت به انتاریو با سرمایه گذاری

  • هزینه اپلیکیشن فی این برنامه مهاجرتی ۳۵۰۰ دلار کانادا بابت هر کارمند معرفی شده در پرونده می باشد.
  • در صورتیکه مدارک مورد نیاز این پرونده مهاجرتی ناقص ارسال گردد این پرونده مرجوع و اپلیکیشن فی پرداختی نیز مرجوع می گردد.
  • در صورتیکه پس از بررسی پرونده این پرونده مهاجرتی به هر دلیلی مردود گردد هزینه اپلیکیشن فی در این مورد مرجوع نمی گردد.

* زمان تقریبی بررسی پرونده مشخص نبوده و با توجه به پیچیدپی پرونده متفاوت می باشد.

با توجه به این که برنامه های مهاجرتی هر لحظه از زمان امکان تغییر دارند برای اطلاعات به روز و تکمیلی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی یوکن تماس بگیرید.

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

اقامت سرمایه گذاری در کانادا : برنامه سرمایه گذاری در ساسکاچوان
اقامت سرمایه گذاری در کانادا : برنامه سرمایه گذاری در ساسکاچوان