ویزای کانادا، شرایط دریافت ویزای کانادا

ویزای کانادا : شرایط اخذ ویزای تضمینی کانادا ۲۰۱۹

ویزای تضمینی کانادا یکی از موضوعاتی است که همواره متقاضیان مهاجرت به کانادا به دنبال آن می باشند. هزینه های اخذ ویزای کانادا از قبیل ویزای مهاجرتی کانادا و دیگر ویزاها و عدم بازگشت این هزینه ها در صورت ریجکت ویزا باعث تمایل متقاضیان برای دریافت ویزای تضمینی کانادا شده است. ولی همانطور که در وب سایت اداره مهاجرت کانادا و یا وب سایت های وابسته به آن ذکر شده است هیچ تضمینی برای صدور ویزا وجود ندارد.

همچنین اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران با هشدار نسبت به سودجویی و برخی سوءاستفاده‌های مالی، تبلیغ برای اخذ ویزای تضمینی را غیرقانونی اعلام و آژانس‌های مسافرتی را از اقدام در این‌خصوص منع نموده است .

در صورتیکه متقاضیان دریافت ویزا با کمی آگاهی و واقع بینانه به این موضوع نگاه نمایند، متوجه خواهند شد که ویزای تضمینی کانادا میسر نمی باشد. البته استفاده از وکیل رسمی مهاجرت کانادا در این پروسه می تواند دریافت ویزا را تا حدی تسهیل نماید. وکلای مهاجرت کانادا که عضو رسمی شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاوران مهاجرت کانادا می باشند با توجه به آگاهی از آخرین قوانین مهاجرتی و آشنایی با روند اقدام و مدارک لازم برای ویزاهای مختلف، می توانند بهترین روش های مهاجرت به کانادا را با توجه به شرایط متقاضیان انتخاب نمایند.

انواع ویزاهای کانادا ۲۰۱۹

اخذ ویزاهای مختلف کانادا از روش های مختلفی امکان پذیر می باشد. کشور کانادا با توجه به اهداف بلند مدت و کوتاه مدت و تامین نیازهای جامعه خود ، ویزاهای مختلف مهاجرتی دارد. متقاضیان اخذ ویزا می بایست با توجه به شرایط خود یکی از مناسب ترین روش ها را انتخاب نماید.

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ، ویزای کانادا از طریق تخصص

ویزای کانادا از طریق تخصص

اخذ ویزای کانادا از طریق تخصص با توجه به امتیاز متقاضیان از چهار فاکتور تجربه کاری، تحصیلات دانشگاهی و دانش زبان و سن امکان پذیر می باشد. پروسه اخذ ویزای کانادا از طریق تخصص بسیار کوتاه و حداکثر یک سال می باشد. افرادی که از این روش ویزای کانادا را دریافت نمایند، از ابتدا به آن ها اقامت دائم (PR) ارائه می گردد. با توجه به رقابت موجود در این سیستم افرادی موفق به اخذ دعوتنامه می شوند که از امتیاز سن و نمره مدرک زبان خوبی برخوردار باشند .

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ، ویزای مهاجرتی از طریق فنی حرفه ای

اخذ ویزای مهاجرتی از طریق فنی حرفه ای

ویزای مهاجرتی از طریق فنی حرفه ای نیاز به داشتن مهارت فنی حرفه ای می باشد.افرادیکه در این خصوص سابقه کاری داشته و کمی به زبان انگلیسی و یا فرانسه مسلط باشند می توانند از این روش برای اقامت این کشور اقدام نمایند. داشتن پیشنهاد کار از ملزومات این برنامه مهاجرتی می باشد. متقاضیان مهاجرت از این روش نیز از ابتدا اقامت دائم PR ارائه می گردد. جهت آگاهی از شرایط این ویزا ، از قسمت منوی بالای صفحه این برنامه را انتخاب نمایید .

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ،  ویزای مهاجرتی از طریق تجربه کانادایی

اخذ ویزای مهاجرتی از طریق تجربه کانادایی

اخذ ویزای مهاجرتی از این طریق نیاز به داشتن تجربه کاری در کانادا و دانش زبان دارد. این افراد معمولا با ویزای کار کانادا در این کشور مشغول به فعالیت می باشند . همچنین افرادیکه برای تحصیل در کانادا اقدام نمایند می توانند پس از یک سال کار دراین کشور از این طریق برای اخذ اقامت اقدام نمایند. مدت زمان بررسی این برنامه مهاجرتی بسیار کوتاه می باشد. این برنامه مهاجرتی از طریق سیستم اکسپرس اینتری کار می نماید .

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ،  اخذ ویزای کانادا از طریق برنامه های مهاجرتی استانی

اخذ ویزای کانادا از طریق برنامه های مهاجرتی استانی

ویزای کانادا از طریق برنامه های استانی یکی از راه های اخذ اقامت می باشد.استانهای این کشورهر کدام با توجه به نیاز خود برنامه های مهاجرتی خاص خود را داشته و افرادیکه شرایط لازم این برنامه ها را داشته می باشند می توانند از این طریق جهت دریافت اقامت اقدام نمایند. ویزاهای استانی شامل: سرمایه گذاری کانادا،اخذ ویزا از طریق تخصص،ویزای کارآفرینی ، و غیره می باشد. معمولا” شرایط برنامه های استانی از برنامه های فدرال آسان تر می باشد .

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ،  ویزای مهاجرتی کانادا از طریق استارتاپ

ویزای مهاجرتی کانادا از طریق استارت آپ

ویزای مهاجرتی از طریق استارت آپ مناسب سرمایه گذاران و کارآفرینانی می باشد که توانایی لازم برای راه اندازی کسب و کار را داشته باشند. افرادیکه دارای ایده و اختراع می باشند نیز می توانند از طریق این ویزا برای اخذ اقامت کانادا اقدام نمایند. ویزای استارتاپ کانادا از طریق ۳ روش در برنامه ای استارتاپ امکانپذیر می باشد .

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ،  ویزای خود اشتغالی

ویزای مهاجرتی خود اشتغالی کانادا

ویزای مهاجرتی کانادا از طریق خود اشتغالی مناسب متقاضیانی ست که در حرفه های فرهنگی، هنری و ورزشی فعالیت و تجربه لازم را داشته و توانایی ایجاد سهم قابل توجهی در این زمینه در جامعه کانادا دارند. این افراد می بایست تجربه حضور در میادین بین المللی را در خصوص حرفه خود داشته و یا در جامعه خود در این زمینه خود اشتغال بوده باشند. افرادی که این ویزای کانادا را انتخاب می نمایند می بایست حداقل ۲ سال در ۵ سال گذشته سابقه کاری در تخصص خود داشته باشند و بتوانند با اسناد و مدارک موجود این موضوع را ثابت نمایند .

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ، ویزای مهاجرتی از طریق پرستار خانگی

ویزای مهاجرتی از طریق پرستار خانگی

ویزای مهاجرتی از طریق پرستار خانگی مختص افرادی است که دارای تجربه کاری در این زمینه بوده واز دانش زبان نیز برخوردارمی باشند. این افراد می بایست تجربه پرستاری از کودک و یا سالمندان را داشته باشند. این ویزای مهاجرتی کانادا نیاز به داشتن پیشنهاد کار ( جاب آفر ) می باشد .

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ، ویزای اسپاسنرشیپ

ویزای اسپانسر شیپ فامیلی

ویزای مهاجرتی کانادا از طریق اسپانسرشیپ فامیلی مختص افرادی است که در این کشور زندگی می کنند و شهروند کانادا می باشند. این افراد می توانند برای بستگان خود اسپانسر شده و برای آنها در خواست اقامت نمایند . ویزای اسپانسر شیپ همسر و اسپانسر شیپ والدین از این دسته می باشند .تحصیل فرزندان در این کشور و یا اقدام برای ویزای تحصیلی کانادا برای فرزندان نیز این فرصت را در آینده برای والدین جهت اخذ اقامت از این طریق مهیا می سازد.

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ، ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی کانادا

اخذ ویزای تحصیلی یکی از راه های سریع و آسان برای ورود به کانادا می باشد. این کشور دارای برنامه های متنوع مهاجرتی برای افرادیست که در آن تحصیل نموده اند.برخی از این برنامه های مهاجرتی در زمان تحصیل و برخی بعد از فارغ التحصیلی این فرصت را برای دانشجو مهیا می سازد تا در خواست اقامت نماید. همچنین مطابق قوانین کانادا، فارغ التحصیلان کانادا می توانند بعد از تحصیل ویزای کار دریافت نمایند سپس از طریق برنامه های دیگر مهاجرتی که پیش نیاز آنها داشتن سابقه کاری دراین کشورمی باشد برای اخذ اقامت اقدام نمایند.

ویزای کانادا ، ویزای مهاجرتی کانادا ، ویزای توریستی

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا همان ویزای مولتی یا گردشگری می باشد که مدت اعتبار این ویزا ۱۰ سال است ولی با توجه به اینکه پاسپورت های ایرانی ۵ سال اعتبار دارد این ویزا نیز به اندازه مدت زمان پاسپورت متقاضی معتبر می باشد. ویزای مولتیپل مناسب افرادی است که به عنوان گردشگر، دیدار خویشاوندان و یا به قصد تحقیق و کسب امتیاز در برخی برنامه های مهاجرتی از جمله برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری به این کشور سفر می کنند.

با توجه به تعداد و تنوع ویزاهای کانادا افرادی که انگیزه لازم برای مهاجرت به این کشور را داشته باشند حتما” می توانند در این مسیر موفق شوند . انتخاب روش مناسب ، برنامه ریزی جهت مهیا کردن شرایط مورد نیاز ، صبوری، پیگیری اخبار مرتبط با امور مهاجرت، اقدام در زمان مناسب کلید موفقیت در این مسیر می باشد. انتخاب بهترین وکیل مهاجرت کانادا می تواند ضمن کمک به انتخاب مناسب ترین روش ،هزینه های خطای احتمالی در این مسیر را نیز کاهش می دهد . مشاورین این مجموعه تحت نظارت وکیل رسمی مهاجرت کانادا آمادگی ارائه خدمات مشاوره، راهنمایی و برنامه ریزی و ترسیم نقشه راه تا حصول نتیجه نهایی را دارند.

شرایط ویزای کانادا

ویزاهای کانادا با توجه به مدت زمان آنها به دو دسته زیر تقسیم می شوند .

  • ویزای موقت کانادا
  • ویزای اقامت دائم

جهت ثبت درخواست ویزا های فوق می توان از دو روش ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و یا مراجعه حضوری به سفارت کانادا اقدام کرد .در روش درخواست ویزا بصورت حضوری ، فرد متقاضی می بایست فرم های مخصوص ویزا را به صورت دستی پرنموده و بهمراه مدارک مورد نیاز ویزا شخصا” به سفارت کانادا مراجعه نماید .در صورتی که ثبت نام و درخواست ویزای کانادا بصورت آنلاین یکی از روش های آسان ، کم هزینه و بهترین روش درخواست ویزای کانادا می باشد که اکثر متقاضیان این روش را انتخاب می نمایند .

ویزای موقت کانادا

ویزاهای موقت کانادا را می‌توان ۳ نوع زیردسته بندی می گردند . ویزاهایی که فرد دارنده ویزا می بایست در دوره زمانی مشخص و محدود به کانادا ورود و خروج داشته باشد ویزای موقت می گویند.

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای همراه

ویزای توریستی

توریست ویزای کانادا ( Visitor Visa ) که در ایران ویزای مولتیپل و یا ویزای ۵ ساله نیزنامیده می شود برای ورود به کانادا با هدف توریستی و یا دیداربا خویشاوندان درخواست می گردد . مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا ۱۰ سال می باشد ولی با توجه به تاریخ اعتبار پاسپورت های ایرانی که ۵ سال می باشد ، این ویزا نیز تا پایان تاریخ اعتبار پاسپورت فرد دارنده این نوع ویزا معتبر می باشد . لازم به ذکر است افسر صادر کننده ویزا می تواند مدت زمان آن را کوتاه تر نیز صادر نماید . توریست ویزای کانادا نیز به دو نوع ویزای توریستی ( عادی ) و سوپر ویزا تقسیم می گردد .

توریست ویزای (عادی )

در این نوع ویزا متقاضیان در صورتی که خویشاوند و یا دوستی در کانادا داشته باشند جهت اخذ دعوتنامه از آنها اقدام نموده و با دیگر مدارک مورد نیاز ویزای توریستی جهت درخواست ویزا اقدام می نمایند . دارندگان این نوع ویزای کانادا می توانند در هر زمان و در هر بار مورد بدون محدودیت برای مدت ۶ ماه در کانادا اقامت نمایند . این افراد پس از ۱۵ روز خروج از خاک کانادا مجددا می توانند به این کشور باز گردند و اقامت آنها برای ۶ ماه دیگر در کانادا بلامانع است .

سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزای کانادا نیز نوعی ویزای توریستی برای والدین و یا پدر و مادر بزرگ افرادی می باشد که در کانادا اقامت دائم دارند . این ویزا با توجه به تاریخ اعتبار پاسپورت ایران ۵ ساله و چند با ورود می باشد و متقاضی می تواند در هر بار ورود به مدت ۲ سال در کانادا اقامت نماید . در این نوع ویزا دعوت کننده می بایست فرزند و یا نوه متقاضی باشد .در این روش مدارک اقامت ، برگه های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی و حقوق دعوت کننده نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد .حقوق دعوت کننده در کانادا می بایست از ۲۴٫۰۰۰ دلار در سال کمتر نباشد .

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی نیز یکی دیگر از ویزاهای موقت می باشد . دانشجویان بین المللی می بایست پس از پایان دوره تحصیلی برای ویزای کار و یا برای برنامه های مهاجرتی اقدام نمایند در غیر اینصورت می باید به کشور خود بازگردند .

ویزای همراه کانادا

ویزای همراه در مواردی که متقاضی برای تحصیل در مدارس ، کالج و یا دانشگاه های کانادا اقدام می نماید برای فرد همراه دانشجو و یا دانش آموز میسر می باشد . در این خصوص دو نوع ویزای همراه با توجه به مقطع تحصیلی و شرایط متقاضیان می توان در خواست نمود .

ویزای همراه دانش آموزی

زمانی که متقاضی برای مقاطع مدارس کانادا اقدام می نماید می تواند برای یکی از والدین خود در خواست ویزای همراه دانش آموزی نماید . ویزای همراه دانش آموزی ، همان ویزای توریستی ( مولتیپل ۵ ساله ) می باشد . با این تفاوت که دارنده این نوع ویزا نیازی به خروج از کانادا در هر دوره ۶ ماهه ندارد . در صورتیکه والدین همراه دانش آموز بتوانند از دانشگاه و یا کالجی در کانادا پذیرش تحصیلی بگیرند ضمن اینکه هزینه تحصیلی فرزندشان رایگان می گردد ، شرایط اخذ اقامت دائم را برای خودشان مهیا می سازند .

ویزای همراه دانشجویی

دانشجویان متقاضی ویزای تحصیلی در صورتی که متاهل باشد می تواند برای همسر خود نیز بعنوان همراه ، درخواست ویزا نماید . ویزای درخواستی در این شرایط ویزای کار (Open Work Permit ) می باشد . همراهان این دانشجویان می توانند بصورت تمام وقت برای هر نوع شغلی اقدام نمایند .

ویزای اقامت دائم

ویزاهایی از کانادا که برای پرونده های موفق برنامه های اقامتی صادر می گردد ویزای دائم می باشد و به این معنی که متقاضی با این نوع ویزا وارد کانادا شده و اقدام به اخذ کارت اقامت خود ( PR ) نمایند . این افراد جهت ورود و خروج از کانادا از کارت PR خود استفاده می نمایند . متقاضیانی که موفق به اخذ اقامت دائم PR شده اند پس از ۵ سال می توانند جهت اخذ پاسپورت کانادایی اقدام نمایند . این افراد می بایست حداقل ۳ سال در ۵ سال گذشته در کانادا زندگی کرده باشند .

چگونه ویزای کانادا بگیریم ؟

کانادا دارای ویزاهای مختلفی می باشد. قبل از هر چیز می بایست متقاضیان مشخص نمایند برای چه منظوری درخواست ویزا دارند.

جهت اخذ ویزای کانادا ، داشتن ویزای شینگن ضروری می باشد ؟

داشتن ویزای شینگن تنها برای متقاضیان اخذ ویزای توریستی می تواند امتیاز محسوب شود. داشتن ویزای شینگن برای متقاضیان ویزای مهاجرتی الزامی نمی باشد.

هزینه اخذ ویزا چقدر می باشد ؟

هزینه ویزا با توجه به نوع آن متفاوت می باشد. متقاضیان می بایست پس از انتخاب روش اخذ ویزا، هزینه آن را بررسی نمایند.

مدت زمان اخذ ویزا چقدر می باشد ؟

جواب ویزای کانادا و پروسه بررسی پرونده ومدت زمان اخذ ویزا با توجه به نوع ویزا کاملا” متفاوت می باشد . بعنوان مثال پروسه بررسی ویزای توریستی حداکثر ۴ ماه می باشد ولی پروسه بررسی ویزاهای مهاجرتی با توجه به نوع برنامه مهاجرتی متفاوت می باشد .

با مطرح کردن سوال های مهاجرتی ضمن دریافت پاسخ، فرصت پاسخ گویی به سوالات دیگر متقاضیان هم بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*
*

  1. سلام و وقت بخیر ، من متاهل و ۳۸ سال و ۱۸ سال سابقه کار حسابداری و مدرک فوق لیسانس حسابداری و دو فرزند ۴ و ۱۰ ساله دارم ، میشه از طریق ویزای دانش آموزی برای فرزندم اقدام کنیم و من و کل خانواده بیاییم کانادا و یا درغیراینصورت راهنمایی بفرمایید . باتشکر

    1. سلام
      شما میتونید برای دوبرنامه اسکیل ورکر استانی ساسکاچوان و نواسکشیا اقدام کنیداین برنامه ها اقامت میدهند. برنامه اسکیل ورکر استانی نواسکشیا امتیازتون باید ۶۷ از ۱۰۰شود و ایلس ۶به بالا نیاز دارد.
      برنامه استانی ساسکاچوان دو روش دارد روش اکسپرس انتری و روش oid این دوبرنامه اقامتی هستند و شهریه فرزند رایگان میشود. اگه از روش تحصیل فرزند بخواهید بروید یکنفر بعنوان همراه میتواند برود و در یکسال اولیه این فرصت رو دارد که دانشجو شود و همزمان برای همسر درخواست ویزای کار و تحصیل فرزند رایگان شود.برای راهنمایی بیشتر نیاز که اطلاعات کامل تری از شما داشته باشیم و فرم ارزیابی رو در صورت تمایل تکمیل نمایید .

  2. سلام، وقتتون بخیر. آیا در برنامه استانی ساسکاچوان و اسکیلدورکر فدرال، سابقه کار پارت تایم حین تحصیل هم امتیاز داره؟ من در ۵ سال گذشته، ۲ سال بعد از کارشناسی ارشد سابقه کار دارم و ۳ سال هم همزمان با دوره کارشناسی ارشد سابقه کار پارت تایم دارم. اگر امتیاز داره چند ساعت در هفته باید باشه؟ متشکرم

    1. سلام
      خیر سابقه کار در حین تحصیل محسوب نمیشود.برای راهنمایی بیشتر نیاز که اطلاعات کامل تری از شما داشته باشیم و فرم ارزیابی رو در صورت تمایل تکمیل نمایید .